Hundar-Fråga besvarad 2014-09-23

Hejsan Eewee!
Jag hoppas att du har en skön sommar. 🙂
För cirka två år sedan försvann två av familjens hundar. De var alla tre ute i hundgården. Trodde vi…
Familjen satt till bords och åt mat, då ringde polisen och sa att man fått in två av familjens hundar till polisstationen. Den tredje hunden, Nisse, var kvar
i hundgården. Det var ingen dörr öppen som de kunnat smita ut genom. Vi är förbryllade. Tog sig hundarna, trots allt, ut ur hundgården på egen hand eller var
det någon (som hyser agg gentemot oss)
som släppte ut dem
Kan du i så fall se vem det var
och varför personen gjorde så?

Mina tre honkatter försvann hemifrån förra hösten och var borta 2-8 veckor. Jag var så orolig för dem. I mina tankar sände jag dem kärlek och bad dem komma hem och som tur var kom de alla hem igen. 🙂
Jag ringde till ett medium och frågade om hon kunde se något om katterna. Hon sa att de var borta för att det var någon som ville mig illa… Dessa tankar har jag svårt att släppa och undrar om du kan se något om detta? Jag skulle vara mycket tacksam för svar.
Önskar dig allt gott! Med vänlig hälsning, Susanne. 🙂

Fråga besvarad 2014-09-23

Hej Susanne!

Och nu är sommaren förbi och det är snart dags för naturen att gå till vila och snart kommer änglarnas kärlek att trilla ner från skyn… någon sa att snöflingor är blöta kyssar till oss människor 🙂
Om man ser på det sättet på snö så blir vintern genast lite mer magisk och intressant ♥
Jag kan faktiskt inte förstå alls vad det medium du kontaktade syftar till eller menar, för jag kan faktiskt inte känna att det skulle vara någon levande människa som gör dessa saker mot dig och dina djur och jag kan verkligen inte känna att det skulle vara någon som tycker illa om dig på ett sätt som får dem att agera på detta barnsliga och omogna sätt som skapar onödigt lidande för både dig och dina djur!
Däremot kan jag känna att det finns energier av naturväsen exakt där du bor men jag kan inte heller känna att de har något intresse eller avsikt att ställa till oreda för dig och dina djur.
Så… jag stannade upp en stund och sökte vidare kring ditt hus och fann något som jag tror kan vara en förklaring och som du kan se om du kanske hört talas om eller känner igen.

Har du någonsin sett en karta eller ritning över ditt område och hur det såg ut kring 1700 talet just kring ditt hus och där du bor?
Det jag kan känna är spår av en äldre kvinna som vi kan kalla vattenbäraren eller “vatten bäreskan”… Jag kan se henne bära  en form av ok över sina axlar och med hinkar fyllda med vatten. Det jag kan se är hur hon följer en gångstig och öppnar två grindar… först en trä grind och sedan några meter bort en till trä grind… och olyckligt vis verkar det vara så att dina hundar har sin hundgård exakt just där hon passerar och öppnar grindarna för att kunna komma förbi med sina vattenfyllda hinkar.
Jag tror inte ens hon är medveten om hundarna eller… jag börjar ana att hon inte ens är medveten om att hon är en ande /spöke.

Men, det jag också kan se är att detta fenomen verkar vara något som är större risk för under sommarmånader och  under våren och inte så mycket under vinter och höst. Det finns en ökad aktivitet från henne när vatten inte fryser till is.

Jag är lite nyfiken själv om denna  är någon du har hört talas om eller kanske till och med har drömt om då hon hör till det området / landsmark du nu bor på 😉 Jag har ingen lösning på “problemet” just nu men om det skulle hända fler gånger så kan det vara läge att försöka nå fram till den gamla damen så hon inte släpper ut hundarna igen.

Jag hoppas detta gav dig en trevligare förklaring än att någon vill dig något ont… för det håller jag inte alls med om.

Det finns ingen som vill dig något ont Susanne ♥
Sköt om dig!

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *