Vem var det som varnade oss?-Fråga besvarad 2014-09-23

Hej!

Jag har en fundering kring en ganska gammal incident. Jag (16 år då) bodde hos en familj där jag och karln i familjen hade ett sexuellt förhållande i smyg. Hur som helst så bodde jag på ovanvåningen och för att ta sig dit var man tvungen att passera trappor som knakade extremt mycket. Jag vaknade en natt av att jag hör någon gå i dessa trappor. Jag trodde det var någon i huset så jag viftar med mobilen men ingen är där. Lägger märket till att klockan är efter fyra och är väldigt rädd och somnar om efter många om och men. På morgonen frågar mannen i huset om jag har varit ner till dem vid fyra tiden då han hade hört någon komma till deras sovrum. Han hade upplevt det som väldigt obehagligt då han också hade lyst med mobilen men ingen var där. Han hade i efterhand frågat de andra i huset om någon hade varit uppe vilket ingen hade varit. Jag undrar varför det bara var jag och han som blev väckta, och upplevde det som nå obehagligt. Vi känner inte någon gemensam som har dött. Vad tror du att det är?

Fråga besvarad 2014-09-23

Hej!
När jag läser ditt mejl så får jag en känsla som är ganska tydlig och som talar om för mig att du själv  inom dig redan vet   mycket väl   svaren på din fråga och varför saker kan ha skapat fenomen och missnöje bland andevärlden utan att jag behöver komma med  med några närmare förklaringar eller ingående detaljer.
Du börjar hela din berättelse med att berätta om din hemliga sexuella förhållande som ung i något som jag uppfattar mer som det ska föreställa någon form av en stödfamilj/kontaktfamilj och jag känner att utan att gå in på närmare detaljer i detta så har du svaret där varför det fanns andeväsen och guider och avlidna anhöriga till familjen och dina egna skydds guider till dig dig som ville visa sin oro över en mycket konstig situation.
Jag tror inte jag behöver säja mer.
Sköt om dig! 
~Truth is not something outside to be discovered,
   it is something inside to be realized.~
~♥ ~
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *