Hur blir det?

Jag har lite olika frågor som jag jättegärna vill ha svar på. Skulle verkligen uppskatta det 🙂 1. Jag bor med min sambo i en etta och hela lägenheten känns lugn… förutom hallen. Det känns som om någon skall komma ut ur väggen och röra vid mig om jag vänder ryggen till, men min sambo och våra katter känner inget obehag alls. Vad/vem kan det vara? 2. Jag har haft det jobbigt ekonomiskt länge och oroar mig för hur det ska bli i framtiden. Vill väldigt gärna skaffa barn snart. Hur ska det gå? (både ekonomiskt och med barn) 3. Jag drömmer ibland att jag blir jagad. Jag ser i första person och vänder mig inte om så jag vet inte vem det är, men oftast springer jag genom vatten och skog och sen vaknar jag i panik och kräks i flera timmar. Vad kan det betyda? Jätte tacksam för svar!

Hej! Din känsla i hallen har med din dröm att göra. Som jag kan få ut känner du dig jagad i livet av olika anledningar vilket visar sig i din drömmar. Du har något från tidigare liv som åxo visar sig i drömmen- d du blir jagad. Jag skulle ge dig ett tips till att gå till en regressionsterapeut eller liknande för att få fram vad som härjar i detta liv- ett minne från ett annat. Ekonomin kommer att reda upp sig sakta men säkert och det bör ha börjat redan. Barn kommer inom en snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.