Vem tittar min dotter på?/Mitt framtida yrke

Hej! Min dotter är nu 2 år och jag har märkt mer och mer att hon kan se saker som inte jag kan. Vilket jag vet är som det ska vara! Men under 2 gånger har hon sett något/någon som skrämt henne. En gång satt vi och åt middag då hon plötsligt pekar ut mot hallen och säger -"Vem är det?" Jag tittade men såg inget. Varpå hon blev rädd och ville sitta i mitt knä. Sen hände nästa sak igårkväll när vi låg i sängen och skulle sova så pekade hon bakom mej ocg frågade gång på gång -"Vem är det mamma?" Den här gången blev hon inte lika rädd men jag anar ett obehag från hennes sida. Kan du se vem det är? Och vad personen vill? Sedan en fråga ang mitt yrkesliv, jag känner att det är dags att byta arbete men har liksom inte kommit underfund med vad jag ska göra istället. Jag vet att jag kommer att behöva gå nån form av kurs eller utbildning men inom vilket yrke ska jag söka mej till? Jag är väldigt intresserad av allt som rör det andliga men jag tror inte att det är något som jag kommer att arbeta med. Kan du hjälpa mej?? Behöver en knuff i rätt rikting! Tack! Madde

Hej Madde! Din dotter ser sin guide men det vet hon inte om ännu och det kan kännas skrämmande och när det känns så be guiden ta ett steg tillbaka då det skrämmer din dotter. Vad du ska jobba med är svårt att se men jag kan se att du jobbar med människor men på en lite högre nivå som du kommer att finna inom en ganska snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *