hur har han det nu?

Hej! Det är så att en kille som jag var vän med för runt 14 år sen, som jag fick kontakt med igen via fb. Han tog sitt liv för ca 1½ till 2 månader sen. Det är så att mitt ex kan se andar osv.(kommer inte just nu på vad det kallas) Jag pratade om min gamla vän Stefan med mitt ex, minnen och hur han var och tankar.. Då sa mitt ex att han ser en bild av honom i vita kläder och långt hår med ett ljus, ungefär som att han visade sig att han mår bra nu men att det var ledsamt att det blev som det blev. Jag frågade mitt ex om det var ett budskap till mig, att jag inte skulle fundera över hur han har det osv. men då sa mitt ex att han vet inte, det kan bara vara vad som helst som dök upp. Stämde det? eller var det mitt ex egna bilder som han ser om stefan? Hur har han det nu och mår han bra? Har han funnits här i närheten? Vi hann inte prata mkt alls innan detta hände och han kanske inte mindes mig likaväl som jag minns honom. Jag hoppas han har det bra. Tacksam för svar, Mvh Linda!

Hej Linda! Det står en man bredvid mig som ser ut som den man ditt x såg vilket gör att jag inte vet om det är han du tänker på då jag kan ha plockat upp din bild. Jag hör däremot en man prata med mig och han säger att han har det okej. Det var lite olika omständigheter som ledde till att han tog sitt liv men han säger att han inte ångrar sig och han är inte fast mellan världar. Får in att han hjälper andra som tagit sina liv och som inte riktigt är redo på det som kommer. Han har det bra och kramar om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *