Kvävs?★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hejsan! För 3-5 år sedan när jag sov hos min mamma en natt ( radhus byggt på 90 talet). När jag hade somnat vaknade jag av att det kändes som någon satt över mig ( kunde inte röra mig) och jag fick ingen luft, kunde inte skrika, ingenting. Jag är 110 procent säker på att jag var vaken alltså ingen dröm. Det hände 2-3 ggr efter det men sedan inte hänt igen. Nu har min lillasyster hört konstiga ljud och känner att någon håller fast henne. Hon är 10 år och sover fortfarande i min mammas säng pga detta. Nu idag när min mamma fotade min syster då hon badade i poolen så ser hon på bilden därefter att något konstigt täcker hela hennes panna på fotot. Ingen förklaring till vad det är. Vad kan detta vara???

Hej J! Jag kan förstå om denna händelse har fått dig att fundera en del och jag känner att detta är något som fick dig att reagera så pass så du undrar över "vad var det som hände" och känslan av att inte veta om man inbillade sig eller inte fast man på något sätt bara "vet" att det hände "något".Jag kan känna från dig att du är en person som drömmer mycket och det pågår väldigt mycket aktivitet inom dig i form av tankar kring det okända och kring livet i allmänhet och du känns som en positiv och nyfiken person och ganska ung men ändå så har du en ganska klar bild över hur världen ser ut och du är mogen på ett mer vuxet sätt fast i ung kropp.Och jag kan känna att du är väldigt känslig och empatisk i dina energier för allt runt omkring dig.Detta vill jag återkoppla till det du upplevde hos din mamma under några väldigt få tillfällen men som du ändå minns för att det blev obehagligt för dig.Det jag kan känna från dina minnen från den gången är att det fanns närvaro av någon form av energi jag inte kan länka till så jag vet inte vad eller vem det kan ha varit eller om det bara var ett så kallat energi avtryck av något som hänt i det huset eller mer på platsen där huset nu är byggt.Jag känner mer att det handlar om det senare.Att det är kopplat till marken huset står på.Och det du kan ha upplevt som jag känner från dig är vad jag kallar att din egna själ…det som är du…den delen av dig som "är ute och reser när du sover i drömmarnas land" reagerade på något som fanns där på platsen och varje gång du skulle "komma tillbaka" till din egna kropp så reagerade din kropp med ren "varningssignal" därför att det kanske fanns någon form av ande eller energi närvarande i rummet som din egna själ reagerade på "varning varning någon är i rummet där jag sover". Jag tror inte du var helt vaken men att det mer var att du var i just exakt det där ögonblicket då ens medvetande är mellan vaken och sova och när man är i det tillståndet kan det kännas som man är absolut hundra procent vaken.Detta fenomen du upplevde är inte ovanligt att uppleva men många blir rädda och tror att de har blivit "attackerad av en ond ande eller ett elakt spöke" när man i egentligen har blivit medveten om sin egna drömsjäl som är påväg tillbaka in i kroppen. Och sådana fenomen kan öka om man befinner sig på platser där det finns andra andar eller energier eller avtryck och energier från gamla saker som är kopplade till platsen.Man blir liksom känsligare överlag. För du har ju inte dessa upplevelser någon annan stans? eller hur.Du är inte tokig och det finns inget att oroa sig över och det är inte säkert det kommer hända igen men om det skulle hända så försök att bevara någonstans i ditt minne att slappna av och minnas det jag skrivit så ska du se att fenomenet upphör rätt snabbt. Vad gäller din syster så känner jag att att det att det kan vara på samma sätt då hela din familj verkar vara känsliga för energier men eftersom jag känner att det finns närvaro i detta hus som du och din syster verkar uppleva och jag tror även din mamma kan känna detta till en viss del så kanske ni skulle prata lite mer öppet med varandra om detta och våga berätta för varandra om era upplevelser och bara att tala med varandra kan göra att saker lättar och känns bättre och många gånger upplever vi fenomen från andar som obehagliga och tolkar deras sätt att ta kontakt med oss som elakt eller att de vill oss illa fast de kanske egentligen säjer "hallå här står jag se mig"…men det är inte okej att din syster är rädd och att hon inte vågar sova i eget rum på grund av att någon ande hållit fast henne.Det är därför jag skulle vilja att du pratar med din mamma mer om detta och om hon känner att det är något i erat hem som gör att ni känner oro som en hel familj då ber jag er återkomma eller att din mamma skriver till mig på frågespalten.Okej? Sköt om dig och oroa dig INTE! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *