Hur lugnar jag andarna på min övervåning!

Hej 1/9-07 flyttade jag till ett hus där det fanns 2 jordbundna andar på min övervåning.Det blev så påtagligt då den ene av andarna bokstavligt sög energin ur mig. Jag fick ta hem ett medium som hjälpte dem hem till andra sidan. Mediumet sa att nu är allt lungt hemma hos mig att jag ska använda mig mkt av rökelser och be ärkeängeln michael om beskydd. Jag gjorde allt detta tom börjat tapetsera och måla om huset då hon pratade om de geopatiska mönster som finns i mitt hus att väggarna minns det som varit, men jag kände att det inte alls var lungt. Ibland kändes det som att övervåning var full med folk och luften var tjock att andas. Detta gör mig livrädd och jag kan inte vara hemma själv för att jag är rädd. Efter ett par veckor fick jag veta att det jag kände stämde. Min övervåning är inte tom. Min avlidne mormor och gammelmormor och en man är kvar i mitt hus och beskyddar mig. Detta skrämmer mig mycket för att jag känner av dem. Jag vet när dom är närvarande och när dom går. Jag har ingen aning om vem denne man är och detta gör mig extra nojig. Jag skulle veta vem denne man är och är han jordbunden eller är han på andra sidan. Jag har bett dem att lugna ner sig och det har de men jag märker dem fortfarande. Jag önskar att jag kunde sluta att vara så rädd hela tiden. Om ni bara visste hur tacksam jag skulle bli om ni hjälpte mig! Mvh Madelene

Hej Madelene! Jag förstår dig fullständigt i det du beskriver.Att ha huset fullt med andar och diverse är ingen trevlig upplevelse speciellt när man som du inte känner att man har kontroll över siutvationen. Det jag dock kan känna är att detta medium som besökte dig gjorde en korrekt rening och fick bort det som var där då. Utan att låta hård – men detta är ngt du måste lära dig att leva med dvs att du känner av andars energier,närvaro,"spår av dem" osv för det finns som en del av ditt livstema och den delen som har med andlig utveckling att göra och du behöver komma förbi din rädsla och ta kontrollen over ditt liv,ditt hus&hem och de som finns där och bli tydlig med att sätta gränser!!! Du kommer alltid att uppleva närvaro av släktingar som gör besök,av förvirrade andar som dras till dig i syfte att få hjälp(även om de inte alltid själv förstår vad de vill dig) Samt likväl behöver du få hjälp att urskilja vilka som är dina följeslagare i form av guider då du antagligen känner av deras närvaro och även tolkar deras närvaro som "ngt skit" som stör.Förstår du vad jag menar? Kan du inte be detta medium som du redan träffat hjälpa dig få kontakt med dina guider(alltså inte bara släktingar)? Du kan sätta gränser gentemot dina släktingar genom att ge dem en bestämd plats de får röra sig på och markera med ord att du inte vill ha deras ständiga närvaro då det gör dig mer stressad och rädd än lugn.Om de är dina släktingar kommer de respektera din önskan. Om inte ber du Den Rätmätige Ängeln Gabriel visa dem ut ur ditt hus då de går över din fria vilja och du inte vill ha deras närvaro.Det är inte att vara elak utan att vara tydlig och sätta gränser!!! Jag har försökt länka till den man du beskriver och han återkommer med att säja att han är din bror.Men det känns inte korrekt.Han känns inte klar och ren som de andra.Han ville först få mig att tro att han är din guide men det känns heller inte korrekt. Jag får istället känslan att han följt med ett föremål du äger.Något du ärvt eller införskaffat från en loppis tex och att denne ande är hos dig enbart för att sammla energi från andar som besöker dig och även från dig och din familj.Men du kan göra med honom som jag beskrev ovan. Har du ingen möjlighet at få kontakt med ngn förening på din ord som håller på med andlighet,medialitet?Jag känner att du skulle behöva stöd av andra likasinnade för att bli av med din rädsla.Rädsla är nämligen också en energi som drar till sig andra energier.Försök vara modig och sätta gränser samtidigt som du ber om skydd! Och så länge du ber om hjälp från Rätmätiga Heliga LjusÄnglar tex Mikael,Uriel,Gabriel,Rafael som är de mest kända har du inget att vara rädd för. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *