hur ser det ut?

Hej! Först vill jag bara säga tack tack tack för ditt fina arbete! Just nu befinner jag mej i en situation som känns hopplös. Jag känner mej dränerad, deprimerad och det är som min potential och kraft går till ingenting. Jag försöker tänka positivt men nu orkar jag inte riktigt upprätthålla samma känsla. Jag oroar mej för framtiden och vilken väg mitt liv ska ta. Jag undrar hur det ser ut jobbmässigt den närmaste framtiden och vad som ligger framför mej nu? Tacksam för svar, mvh

Hej! För det första ge inte upp! Se detta som en dalgång, en svacka och en plats att hämta upp nya tankar och energier!! Det blir ljusare längre fram även om du inte tror det just nu. Sätt dig ner med papper och penna, tänd gärna ett ljus för ljusa tankar. Skriv ner ALLT negativt på ett papper, bränn på bara! Svär och gorma om det känns bättre! På en annan sida skriver du ner allt det positiva och det finns mycket! När du är färdig tar du ut det negativa pappret, tänder på det och låt askan sprida sig för vinden och låt det negativa skingras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *