Vem och vad vill den?

Hejsan. Jag är en ensamstående mamma som bor i en 3:a i Skellefteå med min son Alexander på drygt 1 år. Vi har länge haft någon eller några besökare hemma hos oss. Tidigare har dörren till lilla toan blivit låst när ingen har varit hemma, har även hört knackningar på stora toan och på sovrumsfönstret när jag har gått och lagt mig. Vi bor på andra våningen så ingen kan ha stått utanför och knackat. Har även krockat med en kolsvart liten gestalt som såg ut som en liten man med stor hatt vid ett tillfälle. Sen när jag och min familj hade varit på en resa så stod spisen på med en kastrull på när vi kom hem, Ingen hade varit där. Sen blev det lugnt ett tag, men nu när jag och Alexander kom hem efter några dagar i Stockholm så har det börja hända saker igen. När jag har nattat han så brukar jag stänga dörren till hans rum, jag hinner precis sätta mig i soffan, så är det någon som öppnar dörren… Det brukar hända flera gånger varje natt. Har provat att få kontakt men får inget tecken på svar. Sen en kväll när jag skulle borsta tänderna så flög diskborsten från som jag brukar använda när jag gör rent i badkaret upp i luften och hamnade på golvet. Den brukar sitta fast mellan rören och väggen där inne. Jag och min son har även hört olika ljud från olika ställen i lägenheten, det låter som om nånting ramlar ner på olika ställen men då man sen går dit så är allting som vanligt. Jag känner mig inte rädd men funderar på vem det är och vad den vill. Snälla hör av er så jag kanske kan hjälpa denna ande att komma över till andra sidan. Mvh/ Carrie

Hej Carrie! Den skugga du mött är den man som håller på och väsnas hos dig. Han tycker att det du gör i vissa lägen är pyttsan och kvinnosak. Han ser sig själv som boende där du bor. Börja med att säga till honom att det är du som bor där, dina regler gäller och passar det inte får han gå! Säg till honom att han ska gå över till andra sidan där han kan göra som han vill och där hans regler gäller. Var vänlig men bestämd och säg till honom ett par gånger,hör av dig om han inte ger sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *