Hur tar jag kontakt med spöken eller andar?

Hej! Jag har tidigare skrivit till dej.Tack för svaret!!!! 🙂 Hur får jag kontakt med andar/spöken?Jag har tidigare mött spöken/andar men jag vill möta det igen!!! Du kanske tycker att jag är dum i huvudet som vill möta andar/spöken men jag är mkt intresserad av det övernaturliga!! Det är min dröm att möta spöken så snälla svara!!! Jag undrar också hur man använder kristaller mm Men snälla svara hur får jag kontakt med andar/spöken? Jag bor mkt nära en kyrkogård om det kan ge någon hjälp. Tacksaaaaam för svar!!!!! 🙂

Hej Emma! Jag förstår att du inte har speciellt mycket erfarenhet av hur det är att ständigt ha andar/spöken som är påträngande och stör.För då hade du inte önskat så innerligt att kontakta dem. När du väl har dem i din närhet finns det ingen "stänga av knapp" när du tröttnat och inget blir sig någonsin likt igen. Jag hade bättre förstått om du ville se och höra din guide eller nära och kära avlidna. Det finns inget sätt jag tänker rekomendera för att styra eller besvärja eller kontrollera för att få spöken eller den typen av andar att tvingas fram.De uppsöker dig när det behagar dem. Och eftersom du bor brevid en kyrkogård kanske du ska sätta dig där en natt,ensam,vidröra varje gravsten och be dem följa dig hem(någon borde ju haka på).Sedan har du npg huset fullt med andar och spöken som kanske visar sig för dig och mer än så…… Jag förstår att du är intresserad och nyfiken på det övernaturliga men samtidigt känner jag att du inte förstår konsekvenserna av att frammana spöken och andar.Jag vill bara vänligen få dig att tänka dig för innan du begår ett misstag du sedan kommer ångra. Vad gäller kristaller så är det inte mitt kunskapsområde men jag vet att det finns böcker om ämnet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *