MIN GULD RING! – Fråga besvarad 2015-10-31

Hej EeWeeM!

För jättemånga år sedan när sidan startade hjälpte du mig att hitta ett USB minne som var borta.

Tacksam för det eftersom  många fina bilder var sparade iden.
Nu i väldigt länge har jag tappat bort min Guld ring, som min mamma köpte i Irak. Hon hade köpt den som present till mig och jag har tappat bort den.

Jag har ingen aning vart den är och jag är så ledsen att jag inte kan hitta det och jag vill inte heller fråga mamma om hon vet vart den är för då kanske blir hon ledsen att jag har inte tagit hand om den och tappat den. Den är en klackring (herr) med vita diamanter (ej äkta diamanter) runt och i mitten är det en röd diamant, den är 24 karat äkta guld och är storlek ca 19.

Skulle du kunna hjälpa mig hitta den snälla? Jag är tacksam för lite hjälp.
Med vänlig hälsning Mathias G

 

★ Fråga besvarad 2015-10-31
Hej Mathias!
Det är ju jättebra att du hittade USB minnet med alla bilder. Tyvärr så kan jag inte komma ihåg  att jag svarat på  detta då det måste vara många år sedan jag svarade på den frågan(6-8 år sedan) men har jag sagt något som har hjälpt dig eller om jag har hjälpt dig att återfinna något som du tappat bort så är jag givetvis jätteglad för din skull !
Jag önskar jag kunde känna känna och uppfatta med säkerhet var, när och hur du har tappat ringen som du nu efterfrågar men jag kan faktiskt inte känna av den alls eller obetydligt svagt.
Jag hoppas att jag har fel men… när ett föremål tappar energi från sin ägare och ” plötsligt inte finns” så brukar det oftast betyda att föremålet har bytt ägare och befinner sig långt bort, kanske till och med i ett annat land och i värsta fall har någon annan  har hittat din ring och satt sin energi prägel  på den så pass mycket att det blir svårt att finna den  även för en  “energi sökare”.
Med handen på hjärtat…

Jag känner nog att det är dags för dig att ha det där samtalet med din mamma och berätta att ringen försvunnit. Hon kommer givetvis att bli ledsen av att höra att hennes gåva har försvunnit men… hon kommer bli ännu mer ledsen om du inte berättar och åren går och går… därför att då kommer istället frågan att ställas om du inte känner att du kan prata med din mamma om allt och om du inte litar på henne och det kommer förtroende frågor på bordet som blir så onödiga eftersom det bara väcker missförstånd.
Med andra ord.
Berätta för henne som det är och berätta hur uppriktigt ledsen du är och att du inte ville berätta det för henne men att du nu gör det så också hon förstår hur ledsen du är över förlusten.

Och… vem vet… mirakel kan ske och saker som varit försvunna i årtionde kan dyka upp från ingenstans… 
Jag hoppas på mirkael ! och att du får en underbar Alla Helgon Helg !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Notice:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°*

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *