I vårt gamla hus

Vi flyttade till ett hus för några år sedan, som vi nu inte bor kvar i. Där hade jag mitt rum på mellan våningen och resten av familjen hade sina rum på övervåningen. Varje natt mellan kl 1.00 till 02.00 var det någon som gick på övervåningen fram och tillbaka. Man hörde fotstegen väldigt bra för mitt rum var precis under själva hallen på övervåningen. Från början trodde jag det var min mamma som var uppe och gick, men så var ej fallet. Sen när det hände varje kväll och under samma tid på natten. Från början blev jag skit skraj, men efter ett tag låg jag bara och väntade till kl 1 och låg och lyssnade. En dag då jag kom hem från skolan så var ingen hemma. Jag gick upp till min systers rum på övervåningen för jag skulle hämta pennor. Då hör jag hur det knackar på dörren till vinden. Den ligger precis vid trappen. Och det knackar lixom längst ner på dörren. Som att någon ligger ner. Det knackade ungefär 5 gånger. Jag blev livrädd. Jag gick sakta ner för trappen för jag ville inte ge med mig nå ljud sen tog jag på min skorna och sprang hem till pappsen som bodde väldigt nära oss. Det är ingen i min familj som trodde på det när vi flyttade, dom sa att det var säkert en katt. Okey, vi har ingen katt? Men ingen vågade gå upp o kolla.. Nu har vi flyttat därifrån från för andra orsaker men vi bor nära så nya har flyttat in. Undra om dom hör samma saker jag gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *