Någon sitter i trappen!

För ca ett år sen sov jag hos min kusin och då hände något. min kusins rum ligger brevid hallen och dörren är trög så vi stängde den bara på glänt. lampan i hallen var tänd och vi hade inte somnat. men helt plötsligt upptäckte vi att den var släckt. vi sprang och tände lampan. och det hände igen. och igen. sen somnade vi. jag vaknar mitt i natten av att dörren(till hennes rum) står helt öppen och att någon sitter i trappen. jag vart rädd och drog täcket över huvudet och somnade efter ett tag. på morgonen så berättade jag det för min kussin och hon vart rädd….och några nätter innan hade jag vaknat(hos min kussin) av att någon plockar ur diskmaskinen…vem var det? kommentera gärna:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *