Inbillade jag mig?

Hej! Jag är en 15 årig tjej. Jag har alltid varit intresserad av det övernaturliga. I vårt hus har jag aldrig sett eller kännt något övernaturligt. Tills i morse. Jag vaknade med ett ryck och såg något svart vid sidan av min säng. Om jag verkligen såg mer än en skugga eller om jag inbillade mig kan jag inte säga säkert. Men det såg ut som barn men mörkt, ruffsigt hår. Som liksom satte sig förvånat upp. Jag satte mig upp fort som tusan och tände lampan. Då syndes ingenting. Jag antog att jag inbillade mig / "halvsov". Senare upptäckte jag att min sovrumms dör var stängd. Vilket är väldigt konstigt eftersom varken mamma eller min bror har stängt den, så att katten skulle kunna komma in. Jag har inte frågat min pappa än men han borde inte ha gjort det. Så nu börjar jag undra. Finns det något här eller inbillar jag mig? Puss.

Hej! Du inbillar dig inte men detta var en olyckshändelse. Vi lever sida vid sida i våra egna liv och ibland öppnas en liten glipa och vi får se varandras liv och det var det som hände. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *