Ond ande?

Jag vaknade av att jag kände en så stark fasa. Någon/något stod i dörröppningen til mitt sovrum. Och detta "något" riktigt signalerade ondska. Jag kunde inte röra mig, var som paralyserad, kunde inget säga. Vet ej hur länge det pågick, men det var hemskt. Lång tid därefter vågade jag inte gå ensam upp på övervåningen (där det inträffade) än mindre, vara ensam hemma. Ett medium har sagt att det var en negativ energi, som ville göra mig illa. Att jag bodde där det varit en offerplats för asarna. Att det var någon som blivit offrad som ville mig ont. Vad säger ni om det? Mvh, Susanne Dahlman.

Hej Susanne! Jag vill inte gå in på en annans område och jag vill helst inte uttala mig om vad ett annat medium sagt men det känns som om hon har rätt. Kontakta henne igen och be henne rena ditt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *