Inbillar jag mig eller är det någon som vill ha kontakt med mig?

Hej! För fyra år sedan flyttade vi in i ett gammalt hus och jag har upplevt ett par oförklarliga saker som jag undrar över. En gång gnisslade en dörr väldigt tydligt, men jag kunde inte se att någon hade öppnats eller stängts. En annan gång knackade det på sovrumsdörren tre gånger och när jag gick upp fanns det ingen där. Bägge dessa händelser har skett på dagtid. Sedan ser jag titt som tätt en svart skugga svepa förbi utanför fönstren och i dörröppningar, men det kanske bara är synvillor? Jag upplever inget obehag och katterna reagerar inte, men jag skulle gärna vilja veta om det är någon som är bekymrad över alla förändringar vi gör i huset (renovering och tillbyggnad pågår) eller så, för jag är lite nervös iallafall. Mycket tacksam för svar! Hälsn. Irene

Hej Irene! Det finns några saker jag spontant reagerar på.Att "fenomenen" oftast sker dagtid när alla är vakna.Att du beskriver att du inte upplever obehag och att dina katter inte reagerar.(Detta tyder på vänliga andar/väsen) Jag kan uppfatta spår av energier från flera andar pga husets historia men det är framförallt en som är tydlig i sin närvaro. Det finns en man jag har svårt att sätta ålder på(ser ung ut men gammal i sinnet) som jag känner på något sätt hör till husets tidiga historia.(Henry/Henrik/Henric/Henrii…???) En av de första,så att säja.Han "har burit trä till huset" och verkar ha varit inblandad i bygget av huset.Han är på något sätt en del av huset och katterna verkar inte reagera på hans närvaro överhuvudtaget. Jag kan även uppfatta sk spår av elementarisk energi vilket tyder på att någon art eller form av naturväsen finns närvarande. Denne vill dock inte visa sig så jag kan inte identifiera den här och nu. Jag uppfattar att det är dessa energier du känner av även om de är väldigt respektfulla av sig. Visst kan aktivitet av andar/naturväsen öka om man gör stora förändringar ett gammalt hus men jag uppfattar inte att dessa ser det som ett problem. Inte andemannen, då han vill att huset ska bevaras även i framtiden då huset och platsen bär på en lång historia och det finns övervägande positiv energi hos dig/på platsen, än tvärtom. Se bara till att slutföra det du/ni påbörjat!för att slippa missnöje från dessa. Hoppas mitt svar hjälpte dig lite och du får gärna återkomma om det är något du tycker är otydligt eller oklart! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *