Finns det något samband mellan ropen och skuggan?

Hej Jag har under flera års tid sett en skugga gå förbi vår altandörr kvällstid. Inga bilar eller så har kört förbi så det kan knappast vara skuggor från dem. En bekant fryser alltid ända in i märgen när hon besöker oss. Jag har också hört någon ropa "mamma" riktigt högt och hjärtskärande. Jag har vid dessa tillfällen trott att det var vår dotter som ropade. Ropen har gjort mig riktigt rädd. Jag har hört det en gång på dagen (då hörde en person till detta) och två gånger under natten och vaknat av det. Kan ni se vad det handlar om och om det finns något samband mellan ropen och skuggan?

Hej! Jag har haft din frågeställning "hängandes i luften" vid flera tillfällen men lag den åt sidan just därför att jag inte blir klar över vad detta ska "skuggliknande" som du upplever går förbi din altandörr på kvällen,är för något. Varje gång jag länkar eller försöker "få tag i denne" så slinker den undan.Denna utstrålar en enorm kyla och är "hal som en ål". Jag misstänker alltmer att det är någon form av naturväsen men jag ska i ärlighets namn erkänna att jag inte får någon som helst klarhet i vad den gör där eller vad det är. Däremot finns det en liten flicka i åldern 5-6 år som är fullständigt uppriven och söker sina föräldrar. Jag får sagt att hennes namn är Matilda. Hon har nattlinne och en slags nallebjörn i handen och det går inte att komunicera med henne då hon är för liten och ledsen och förvirrad. Jag får heller inte klarhet i vad som skett. Och jag är osäker om hon överhuvudtaget "hör till huset" utan har följt med någon genom att länka sig på någon i familjen och på det sättet följt någon av er hem till ert hus. Eftersom jag kommunicerar med ett litet barn får jag bara bilder som jag har svårt att tolka.Det är en brand i ett rum.Sedan kommer en bild fram på en brunn med vatten,där man hämtar vatten från. Hon upplever att hon blev lämnad kvar och övergiven. Jag får sagt att hennes föräldrar inte överlevde denna brand och direkt fördes till andra sidan.Även denna flicka avled i branden pga rökskador men "klev ur sin kropp" och stod som ande på gården och såg hur folk hjälpte till att försöka släcka branden genom att ta vatten ur denna brunn. På något sätt missade hon därför att uppmärksamma när hennes föräldrar blev förda till andra sidan och blev "lämnad kvar". Det kan också vara så att viss närvaro du upplever kan vara "sökande efter sin dotter". Det finns en lösning för barnet.Du kan göra följande: Isamband med att du känner hennes närvaro eller ännu bättre "hör henne" ropa så tänder du ett vitt stearinljus och lockar henne till dig genom att be Fader Vår. Det du då gör är att du öppnar en portal/ingång till andra sidan som flickan ta sig igenom, med hjälp. Det viktigaste är att du sedan säjer följande: "Jag ber Rätmätiga Heliga Ljusänglar omsluta denna ande i villkorslös Kärlek och i den Heliga Andens vita ljus upplösa alla de negativa energier som håller denna ande kvar på denna plats! Visa henne vägen till andra sidan! Det är min önskan. Må så ske här och nu." Genom denna handling kan du hjälpa denna flicka till andra sidan. Det kan vara värt ett försök så ni alla får lugn och ro. Det kan då också reslutera i att denne "odentifierbara energiskugga" slutar vandra runt ditt hus. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *