Inbillar jag mig?

Hej Evy! Här kommer en til fråga.. Jag vet inte om jag ibillar mig, men jag tycker mig se skuggor hemma hos mig ibland..jag har fått svar från ett annat medium en annan gång att jag hade en man vid namn Karl-Henrik hemma hos mig förut som jag försökte få över till andra sidan, vet ej om detta lyckades. Kan du se om det finns något hos mig, och i så fall vad? Undrar lite om min guide med, vem är han/hon? Och vem är min skyddsängel? Kram Sofia!

Hej Sofia! Du har fått någon över till andra sidan men det är någon kvar- försök få denne över till andra sidan. Ser tyvärr inte vem det är! Jag har svårt att gå in på andras områden tyvärr- vill inte trampa på några tår. Jag kan skicka dig dokument där du får hjälp att träffa din guide ska jag göra det tar det mycket energi och tid. Skriv till min mail om dokumentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *