Jobb och boende

Hej Evy! Jag är just nu arbetslös och har varit en tid, jag undrar lite hur det ser ut för mig framöver med jobb, vad kommer jag arbeta med och när? Är så trött på att gå hemma och inte ha pengar, känns smm att jag står och trampar på samma ställe i mitt liv.. Sen undrar jag över mitt boende, jag trivs absolut inte i min nuvarande lägenhet eller området och undrar om du ser om jag kommer att flytta till en ny lgh där jag kommer att trivas inom en snar framtid? Hoppas att du har haft en fin sommar! Kram Sofia Höglund

Hej! Vad gäller jobb så finns det ett jobb för dig men jag vet inte riktigt vad de menar med färger och skapande men det vet du när du är där. När du börjar jobba får du upp din ekonomi och då är det dax för flytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *