Spökar efter nyrenoveringen – Fråga besvarad 2015-12-17

Hej!

Jag har bott i ett hus på landet sedan jag va 5 år och nu är jag 17. Det sägs att det sägs att det ska finnas någon nattgrevinna på gården som tidigare i historien bodde i mitt hus. Det är till och med med i en spök bok under rubriken Nattgrevinnan på Ravnäs säteri. Jag har aldrig känt av något av att det och jag är medveten om att det förutan att det brukar knaka i golv o att dörrar öppnas osv men det är antagligen för att det är ett gammalt hus.

Det är inte fören nu jag vaknat upp mitt i natten av att det känns som det går någon utanför min dörr och det låter nästan som nån slags marakass den håller i och sedan tystnar det och samma läte hör jag från toaletten som är precis bredvid mitt rum på andra sidan. Det kändes verkligen som någon smög runt och ville skrämma mig och självklart blev jag skrämd så jag sprang iväg o sov i min systers rum istället. Detta vaknade jag av cirka halv 2 på natten.

Vi har precis renoverat klart hela köket på undervåningen och i stort sätt flyttat hela köket och brutit ner väggar för att få större ytor osv kan det vara anledningen till att jag helt plötsligt känner av detta?

För som sagt så har jag aldrig varit med om det förut trots att jag vet att det ska vara nån slags nattgrevinna här men det är först nu efter renoveringen och jag vet inte vad jag ska göra för jag är så lättskrämd och jag är livrädd för spöken!

★ Fråga besvarad 2015-12-17

Hej!
Jag kan känna och uppfatta att du bor på en spännande plats med mycket historia som finns i både huset och i omgivningen av huset.
Det jag tycker är intressant är att du bott där i så många år och faktiskt inte verkar ha känt av något av den aktivitet som faktiskt finns av både andar och försiktigt smyger runt i huset 😉 utan det jag kan känna är att de andar som finns i huset verkligen  har accepterat framförallt dig,  men även hela din familj och på något sätt har ni kunnat bo tillsammans  i samma hus men i olika världar och dimensioner utan att det blivit besvärligt för någon av er… varken för  spökena eller dig eller din familj.
Som du själv misstänker så har dessa fenomen du upplever nu de senaste månaderna  börjat i och med att de större genomgripande   renoveringar görs i huset. Rivna väggar,uppbrutna golv som förändrar de gamla energi linjerna i husets och hela husets energi  karaktär och detta påverkar även de andar som också bor i huset tillsammans med er.

Det finns verkligen ingenting att vara rädd för ! och även om närvaron av fastbundna andar ibland kan skapa viss obehag och till och vissa fysiska symtom som trötthet, huvudvärk och energilöshet så jag känner faktiskt att det verkligen inte finns någonting du behöver vara rädd  eller orolig för därför att dessa spöken gillar dig och din familj !

Till och med den så kallade  “elaka nattgrevinnan”gillar dig  och det lilla jag uppfattar av hennes energi  så stämmer  inte alls den bild som målas upp av henne  den kvinna hon faktiskt var när hon levde. Hon led av en form av depression som gjorde att hon åkte upp och ner i humöret och idag skulle en läkare gett henne en  diagnos typ:
Bipolär sjukdom (manodepressivitet). På den tiden hade man inte samma kunskap om människors psykiska och mentala hälsoproblem och många blev väldigt enkelt dömda som “hon är besatt” eller ” hon är ond”… tyvärr.
Hon hade bra dagar och dåliga dagar som många andra.
Men...

Jag tänker ändå faktiskt göra något som jag normalt inte brukar göra som andlig paranomal rådgivare för spökwebben nämligen följande:

Jag är nämligen inte ett dugg orolig för dig men jag är lite orolig för de andra i din familj och om vissa hälsoproblem faktiskt inte är deras utan något de tagit på sig från spökena som bor i huset.

Om det är så att även dina föräldrar och andra som bor i detta hus känner av fenomen eller att ni i familjen upplever hälsoproblem som trötthet, huvudvärk, magont, illamående , yrsel, svårt att sova efter klockan tre på natten, eller om ni i familjen upplever fysiska problem som sedan  att eran vardag påverkas eller så du känner att du påverkas och inte får ro och inte kan komma utvilad till skolan för att du inte fått sova i fred… så kan ert hus vara något som skulle kunna intressera  Tv programmet  “Det Okända”. Om det nu finns kvar. Jag vet faktiskt inte om de fortfarande gör program. Men om de fortfarande gör program och söker  ett hus av “speciell karaktär” och med aktiva spöken och en intressant historia …  så är ert hus rätt plats 😉

Mitt tips är faktiskt att ringa eller mejla till  Tv programmet : ” Det Okända ” och se om de skulle vilja besöka ert hem tillsammans med någon av deras medium som är mer inriktade på mer ” Platsbunden Energi problematik “ .

Nu tänker  jag speciellt  på den  ” energi oreda” som nu har uppstått i husets energilinjer på grund av en omfattande renovering och detta skapar oreda även bland energi avtryck från andar som finns i huset och som normalt sett håller sig relativt fridfulla för att vara spöken 🙂
Berätta för dem om ert hem och det ni upplever.
Det kan alltid vara värt ett försök så fundera på det. Du kan  även visa detta mejlsvar från mig till din familj om de undrar varifrån du fått en sådan galen ide ifrån 🙂

Adress till  Tv Programmet : ” Det Okända “:
medium@tv4.se

Jag hoppas jag har bekräftat din upplevelse och att du nu känner att du fått lite tips om hur du och din familj kan gå vidare.
Ta hand om er och vi från Spökwebben önskar er en  Riktigt God Jul !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *