Inte ensam – Fråga besvarad 2014-04-10

Hej!
I en månad har någon skakat min säng var natt,har inte kunnat sova
med ro. Har därför tagit fram min psalmbok,och talat om att lämna mig
i fred. Och att jag inte kan hjälpa och att detta är mitt hem,det har
avtagit men nu är det på morgonen i stället. Jag känner att det blåser
på mig,när jag sitter på kvällen i min soffa och att någon tar i mitt
hår .Här om natten hörde jag att det var något eller någon inne i mitt
vardags rum,det var så högt att jag vaknade av det. Jag är öppen och
tror har varit det i många år,jag tycker inte om att av visa någon
jag vet ju inte vem jag stöter bort. Jag har varit med om mycket,men kan
inte berätta allt det tar för lång tid. Jag vet inte vad jag ska göra
Det är jobbigt, känner mig maktlös.

Hjälp mig snälla

M.V.H Lisbeth Fehrm

Fråga besvarad 2014-04-10

Hej Lisbeth!

Jag kan känna och förstå din oro men…jag ber dig att lita på mig när jag skriver ; “allt är som det ska”. Det finns inget att vara rädd för utan allt som händer dig är meningen att det ska hända. Det är någon speciell från din egen själsfamilj som söker dig och som är en del av dig.

Jag skulle kunna skriva mycket om detta ämne men…jag känner att jag inte vill förvirra dig utan istället ger jag dig denna länk och sedan ber jag dig att känna djupt djupt med ditt hjärta och med din inre ande och känna hur du reagerar inför mina ord jag skriver :” Det finns en del av dig som söker dig och det är nu dags för er att finna varandra. Var uppmärksam på drömmar och på synkroniseringar och händelser som sker runt omkring dig. Allt som händer och sker med dig både under dagtid och under natt tid fyller ett syfte och det finns inget att vara rädd för.  Det är dags för dig att möta dig själv…och om jag känner rätt så kommer du inom dig förstå på djupet i din ande vad det är jag skriver. Det är dags för dig att läka dig själv på djupet inom dig själv med hjälp av din spegelbild.”

 

 Öppna ditt hjärta och känn ♥ Vad händer med den kraften och energin som du känner sådan stark närvaro av …vad händer om du öppnar ditt hjärta och säjer “Jag älskar dig”…

http://soulmate-71.weebly.com/signs-of-a-soulmate-and-twin-flame.html

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~You don´t always need a plan.

Sometimes you just need to breathe,trust,let go and see what happens~

~♥ ~

~Your task is not to seek for love,

but merely to seek and find
all the barriers within yourself
that you have built against it.~

– Rumi

~♥ ~

~When you meet anyone, remember it is a holy encounter.

As you see him, you will see yourself. As you treat him, you will treat yourself.

As you think of him, you will think of yourself.

Never forget this, for in him you will find yourself or lose yourself…~

~♥ ~

 

 

 

Ett svar på ”Inte ensam – Fråga besvarad 2014-04-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *