Lättade bilen?-Fråga besvarad 2014-04-10

Hejsan Eewee!
Det som jag ska berätta om hände för 2 1/2 år sedan, kort efter min älskade mamma hade dött. Det var tidig vinter och jag var, ensam, på väg till kyrkan, prästen skulle läsa upp mammas namn i kyrkan. Det var kväll, omkring 17.00-18.00. Vädret var sådant som man bara ger sig ut i om man måste. Och jag SKULLE till gudstjänsten!!!
Jag hade bara åkt i dryga kilometern, när jag stannade vid vår postlåda, av någon anledning som jag inte minns idag. 😉 När jag så skulle fortsätta min färd så kom jag
ingenstans. Jag blev ledsen, förtvivlad och rädd att jag inte skulle hinna i tid. Då grät jag och bad änglar, döda släktingar, Gud och jag vet inte allt, om hjälp så
jag skulle komma loss från snön. Straxt därefter kändes det som om bilen lyftes upp där bak! Jag kom iväg, hann i tid. Ibland undrar jag om det verkligen hände, eller om mitt intellekt var så omtöcknat av sorg att jag inte kunde tänka och förstå ordentligt?
I hjärtat känns det varmt, som om det är helt naturligt
att det hände. Men jag
vill så gärna vilja veta vad du säger om det.

Undrar om du kan se om mamman någon gång är hos mig? Jag saknar henne så mycket.Vet mamma att jag älskar henne? Kanske är det Inbillning, men en del nätter har det känts som om”någon”satt sig vid fotändan av min säng…
Om det är någon, vem i så fall är det?
Ta hand om dig!

Jag ser fram mot ditt svar. Kram, Susanne. 🙂

Fråga besvarad 2014-04-10

Hej Susanne!

Det är den ängel som du har vid din sida som är den som hjälper dig och i detta fall med lite hjälp så du kunde komma iväg då denne visste hur viktigt det var för dig att komma iväg då det för dig också handlar om läkande inom dig själv i kropp själ och ande och i hjärtat. Detta vet Elohims så därför finns de där för att hjälpa dig i ditt helande även om du inte alltid känner att det är på det sättet.

Jag förstår att du saknar din mamma  och det jag kan känna är att din mamma är i de högre dimensionerna för att förberedas för en inkarnation till Moder Jord. Du kommer att möta din mamma fast i en annan form i en mini människa  ;)som kommer födas längre fram. Jag får inte så mycket information kring din mamma då jag känner en slags helig känsla kring och runt henne. Det är något mycket vackert som händer kring din mamma och med din mamma och jag låter vara osagt vad jag känner i min ande och hjärta utan låter tiden visa så får du själv se och uppleva med egna ögon. Lägre fram.

De som vakar över dig är änglar av rasen Elohim. Det är deras närvaro du känner men den kan kännas mycket påtaglig som om det var besök av en ande men mer…stillsam.  Var uppmärksam på färger  i atmosfären och i rummet i eter och i luften när du känner denna närvaro. Jag känner att de försöker att kommunicera med dig. kommunikation sker hjärta till hjärta – ande till ande -öppna solar plexus och känn värmen 

 

 

RAFAEL

“representerar den läkande kraften och du kan se honom med stav. Raphael betyder “Han som Gud helade”

Eterisk olja under änglamassagen för att åkalla honom: Lavendel, kamomill, Geranium

Ljus: Grön

Raphael kommer för att ge en känsla helhet, visioner, inspiration och insikter.

När Raphael är närvarande under massagen ger han healing av kropp, sinne, själ och ande. Inspiration för musik och kreativt skapande, traditionell och alternativ medicin.

Han hjälper till att hela motsättningar mellan nationer, healing av sårade och kränkta människor och ger inspiration för nya botemedel för sjukdomar.

Han väcker din kreativitet och hjälper dig att se skönheten i världen”

Källa information citat:

http://www.anna-lena.se/anglakurs/arkeanglar.html

“Ärkeängeln Rafael är också djurens helare.

Både de vilda och husdjuren då Rafael mjuka och försiktiga energi tacksamt tas emot av djuren.

Ärkeängeln Rafael kan också hjälpa dig med din egen healing du kan be om den antingen tyst eller högt.”

Källa information citat:

http://sinnligkunskap.se/distanskurs/anglar/rafael/

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

~Your prayers are always heard, but sometimes not answered at the time you would like.

There is Divine timing is this universe, and the perfection within the moments is always a gift and exactly what is meant.~

~♥ ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *