Jag drömmer om min farmor-varför?

Min farmor som varit död i många år , några gånger om år så drömmer jag om henne starkt. Det kan ske utan att jag har pratat om henne innan.Men min morfar eller farfar drömmer jag aldrig om hur kan det bli så ?

Hej Carina! Detta är positivt.Din farmor är på andra sidan fullt ut.Hon använder inte sin tid till att besöka dig med närvaro i hemmet.Däremot gör hon det via drömmar.Det är detta sätt hon tar kontakt med dig och vill visa dig saker och säja saker. Din farmor bryr sig om dig väldigt mycket och är mån om dig.Har du lyssnat på vad hon sagt?Minns du drömmarna?tex var ni befunnit er.Om du är riktigt uppmärksam i en dröm som hon dyker upp i så ta en titt på omgivningen!Det kan faktiskt vara så att det är du som astralt besöker henne!Har du tänkt på det.Omvänt alltså. Dina andra avlidna släktingar kan också besöka dig men det är inget du märker av på samma sätt.Och de tar inte heller med dig på "resor" i drömmar.Fundera på detta och försök vara lite mer uppmärksam på vad som händer när du möter henne. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *