Jag har ett sjätte sinne.

Jag har sjätte sinnet, ärligt. Men ingen tror på det så jag har bara sagt de till dom jag tror kan hålla det hemligt. Men iallafall så händer det saker varje dag. Tillexempel så tänker jag på en tant som jag har sett någon gång. Då ser jag henne efter senast en vecka. det har med allt att göra, nummer, bilder, filmer, datorn – ALLT. Vad kan jag göra? / Anonym som behöver hjälp!

Hej anonym! Det du har är en lätt form av klärvoajans dvs du kan se saker som ska ske i framtiden.Jag tycker inte du ska bry dig om vad andra tycker.Det är det du känner är riktigt som är det viktiga. De flesta människor har upplevt någon form av klärvoajans tex att tänka på en person så ringer den.(enkel variant) Du behöver inte oroa dig.Vad du kan göra är när du får/tänker personer,saker eller vad det nu är som dyker upp -antingen berättar du för en kompis du litar på eller skriver ner små anteckningar på ett papper sedan när det händer,när du ser det du redan sett/tänkt skriver du ner det igen eller berättar för din kompis. På detta sätt kan du se hur ofta saker stämmer.Det kan vara intressant för din egen skull.Ifall du uppmärksammar ditt "sjättesinne" kommer det antagligen utvecklas och du kan lära dig hur du kan ha nytta av det påbra sätt.Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *