Spökar det i sommarstugan?

Hej! jag har ett par frågor: Jag undrar i fall det spökade/ fortfarande spökar i min döda farmors sommarstuga? Jag vet att när jag var liten och sov där så vaknade jag en morgon av att någon var i sovrummet bredvid och stod och nynnade…jag trodde det var min farmor då som var där inne och bäddade, men när jag senare frågade om hon varit där sa hon att hon inte varit det. Har även tyckt en gång att jag sett ett ansikte i ett förster på övervåningen där. Stämmer det här eller är det bara jag som inbillar mig? Huset är väldigt gammalt och jag vet det spökat i andra hus runt omkring. Undrar även ifall min farmor är med mig efter att hon gått bort. Hon var en väldigt viktig person för mig och jag har väldigt dåligt samvete för att jag inte kom till henne den dagen hon gick bort eftersom jag hade sagt det. MVH A.L

Hej! Nej du inbillar dig inte.Det finns en ung kvinna där i huset som inte vill lämna platsen.Hon har bott där under en period av sitt liv och dog i 26 års åldern i ngn lungsjukdom.Hon har valt att stanna där då hon var mycket lycklig då hon levde där.Det är henne du hör nynna och det kan vara hon du sett. På ngt sätt upplever jag att det finns information om vem hon var och jag tror din farmor kände till henne då hon levde.Hon kommer föras till andra sidan så småningom. Din farmor är på andra sidan.Men hon brukar göra besök till er och även dig.Hon var en mycket stark och förståndig kvinna.Hon tvekade aldrig att gå till andra sidan där hon har nya uppgifter i en ny tillvaro tillsammans med flera djur vid sin sida. Ditt dåliga samvete behöver du inte ha då hon besökte dig den dagen hon gick bort.Hon visste att du älskade och respekterade henne mycket och därför tog hon farväl av dig den dagen.Hon vill att du ska veta detta och släppa ditt dåliga samvete då det inte spelar någon roll att du var där därför hon var redan hos dig!Sedan tog hon sig till andra sidan direkt.Fundera lite hur du upplevde den dagen.Då kommer du säkert komma på ngn liten detalj som visar att du kände hennes närvaro! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *