jag har träffat honom!

några funderingar Datum: 2010-04-06 Från: Marita Fråga jag har varit singel i ett par månader nu börjar bli riktigt trött på det behöver någon att få krama om och älska på vuxet vis…kommer jag snart träffa någon och hur snart isåfall?vet att ibland får man vänta..ser du någon för mig?och kommer det snart hända något annat kul i mitt liv?alla dagar är precis likadana >> Svar på frågan Hej! En man är på g in i ditt liv och han är inte direkt typen du faller för i vanliga fall men han tar dig med storm så att säga! Ge honom en chans och döm inte hunden efter håren! Ditt liv kommer att ändra riktning mot det ljusa! det stämde jag träffade honom och han är inte en sådan jag brukar falla för men han är någon jag hade kontakt med för många år sedan men då var vi som hund och katt men han kom in i mitt liv och han tog mig med storm precis som du sa!:) men frågan är vi är inte tillsammans med vi har träffats ett par gånger och vi tycker om varandra är det meningen att vi ska starta något han och jag?kommer allt att funka bra? kramar jag är så lycklig 🙂

Hej! Det blir vad ni gör det till! Ta chansen och se vad som händer och sker! Nu är det er tur att bli lyckliga så ta chansen, njut och tänk inte på vad som kan hända negativt tänk bara positivt! Lycka till och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *