Jag ser i syne-Fråga besvarad 2013-10-23

Hejsan!

Jag har en fråga!
Jag visste inte vem jag ska vända till, trots jag varit medlem just denna hemsida tidigare och ställt aldrig frågor så nu gör jag detta, äntligen!

Hur som helst, ska försöka beskriva hur jag upplevde det första gång jag såg vid ett par tillfällen. I synen, inre ögon i alla fall såg jag flammande guld, ja rättare sagt eldslågor fast i guld, kanske guldregn dock brann upp på ett väldigt vackert sätt samtidigt skrämmande när jag skulle röra, titta åt ett annat håll och blundade, “det” följde med utan att försvinna på en gång förrän några långsamma sekunder slocknade eld/guldslågor som jag har aldrig sett tidigare! Det var faktiskt coolt, blev inte rädd, men överraskad och kände aning glädje.

Sen ser jag också glittrande, en gångs-blinkande stjärna eller ett glitter i rött, vitt ibland blå utan att tänka på som kommer och går någorlunda ofta, med min första tanke på att det kan vara min andliga vägledare/guide.

Vet du, eller känner du till “guldslågor”?

Tack på/i förhand
Vänligen,
Je

★ Fråga besvarad 2013-10-23

Hej J!

Då är jag glad att du äntligen kommer dig för att skriva och fråga något som just du funderar över.!

Och svar Ja. Jag kan känna och se vad detta är som du ser och upplever. Du är på rätt spår med att det är en form av andlig vägledare eller guide men …det är nog mer än så…Det handlar om något du har inom dig.

Något du har koppling till i din själ och något som är en del av din identitet som ande och människa och hur denna energi eller mer de väsen  som står bakom denna energi, på detta sätt  vill göra dig uppmärksam och påminna dig om dig själv och om de som finns runt dig och framförallt om din så kallade andliga tillhörighet.

Fundera på det 😉

Jag sänder dig en länk  som  du kan läsa och så får du själv känna om det är något som “vaknar till” inom dig eller om fenomenet dyker upp igen i samband med att du löser om detta och kanske tänker på detta.

http://www.sunnyray.org/Yellow-ray.htm

http://www.sunnyray.org/7rays.htm

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *