Jag skulle vilja veta lite om min far som gick bort för 2 år sedan?- Fråga besvarad 2014-03-19

Hej!
Jag är en 17 årig kille som vill ställa några frågor om min far som gick bort för 2 år sedan. Min familj har inte haft så bra kontakt med honom bara sällan när han bara dök upp själv… Min pappa bodde i Australien och jobbade där och  det är det ända jag vet om hans liv där.Jag fick aldrig chansen fråga honom. För att när jag var sju bröt  han  kontakten helt med oss och han bara försvann. Sedan efter 7 år då när jag var 14 han kom tillbaka till mitt hemland och träffade oss men han mådde inte så bra och vi ville inte fråga honom så mycket . För att vi ville inte få honom gå igen, men vi gjorde allt för att han skulle stanna med oss de sista åren men efter 2 år så får vi ett papper hem från Australien.

Jag visste att det skulle stå att han har gått bort men när vi läste det så stod det att han dog för ett år sedan o jag blev jätte ledsen att det dröjde så länge för de att skicka till oss papper, men de frågorna jag vill ställa är om varför han lämnade oss?

Hade han någon annan familj?och om han har det bra i andevärlden?

Jag skulle vilja att du skulle kunna skicka några meddelanden från mig om att han har blivit förlåten av mig trots allt så älskar jag honom.

Behöver du mer info mejla mig jag kanske kan ge dig!
Mvh : shpat

★  Fråga besvarad 2014-03-19

Hej!

Jag vill att du ska veta att när jag läser din insända mejl så finns det så mycket jag kan känna mellan raderna både från dig och från hela din familj och det finns en värme i ditt hjärta som jag verkligen vill lyfta fram och tala om för dig att jag kan “se” och känna detta från dig. Du är en mycket bra ung kille och jag vill uppmuntra dig till att inte tappa tron på dig själv, på samhälle eller  se något som omöjligt. Du är en sådan människa som i dig har en drivkraft djupt djupt där inne  inom dig och som i framtiden kommer få dig att gå långt. Glöm inte bort det när allt känns tungt och hopplöst. Samma drivkraft och samma inre glöd kan jag uppfatta från din pappas ande. Ni är mycket lika på många sätt. Jag kan förstå att detta är något som är tungt och jobbigt för dig att tänka på och jag kan känna att det finns många obesvarade frågor som du funderar över kring din pappa.

När jag sökte din pappa i andevärlden för att ställa några frågor till honom så möttes jag av en ung man som jag uppfattar med namnet “Eliam” som såg ut som slags fåraherde. En mycket ung man men i en gamla kropp och han hade en mycket egendomlig gammal annorlunda träkäpp i sin högra hand eller mer som en trä stav. Jag kände inte att detta var din pappa  utan någon från ande världen som mer fungerade som tolk.

Jag kan inte förklara det på annat sätt för jag har inte råkat ut för detta förut det vill säja att andevärlden skickar mig en tolk som en slags språkrör eller sändebud från en annan ande. Din pappa sände denna tolk till mig och varför han valde att göra så det vet jag inte riktigt. Men genom denna andesändebud så kunde jag känna och uppfatta din pappa ungefär som att han gett denna fåraherde en resväska med  sina minnen, känslor,tankar, historia om sig själv. Jag uppfattade det som om att din pappa på något sätt väntat på att du en dag skulle ställa frågor om honom på det sättet du nu gör. Och denna fåraherde Eliam förvarade svaren. 

Jag förstår att det blir konstigt att höra från mig hur din pappa är eller hur hans liv såg ut och jag vill absolut inte förvirra dig på något sätt utan istället vill jag lyfta bort den där tunga stenen som du har i ditt hjärta som tynger ner dig på grund av alla obesvarade frågor du har inom dig.

Din pappa älskade dig och det behöver du aldrig ens fundera över även om det kanske känns osannolikt för dig på grund av vad som hänt tidigare men jag vill att du ska förstå att allt är inte som det ser ut att vara och det finns alltid två sidor av ett mynt. Jag kan uppfatta att det han vill ha förmedlat till dig är att han vill att du ska lära dig prioritera rätt i ditt liv och inte göra samma misstag som honom. Han ville för mycket och han var en mycket omtyckt och hjälpsam person till en speciell utsatt grupp av människor, utstötta,skadade, som andra inte ville bry sig om eller såg ner på. Tiden räckte aldrig till för allt det som han ville ha gjort. Det var alltid någon annan som var i behov av hans hjälp och detta drev honom bort från sin egen familj.

Det fanns många människor som var beroende av honom som stöd då han fungerade som en slags talesperson för många,en röst för den som inte kunde eller vågade tala. Det är detta jag kan se även i ditt hjärta och i din ande min vän. Du har förmågan att lyfta fram andra människor och tala för den vän som har det svårt eller bara behöver en bra vän. Du är en bra vän och medmänniska. Din pappa var också en mycket bra medmänniska. Det som blir så konstigt när jag skriver detta är därför att denna sida är inget som du eller din familj fick se av din pappa. Detta är den “okända sida han hade” och som ni aldrig fick se och det var också detta som drev honom tillbaka till andra landet. Det fanns många som var  beroende av honom som stöd.

Jag känner att jag alltid vill vara försiktig när det gäller sådana här känsliga saker men det jag förstår att din pappa vill att du ska veta är att du har två syskon i det andra landet. En bror och en syster.  Det verkar inte vara så att han levde med någon kvinna därför att hans arbete tog allt tid och framför allt hans intresse i att hjälpa andra människor. Om du vet hans efternamn och söker via pappret du fick och om du vet vilken ort eller stad han bodde i så borde det på något sätt gå att få fram om det verkligen är så att det finns två syskon till dig. Vad jag förstår och uppfattar så har han öppet berättat för dem om sin “andra familj” , om dig och andra i familjen så ni ska inte vara okända för dem.

Jag vill att du ska veta att jag tvekade länge länge innan jag valde att ändå skriva detta därför att jag kan känna att detta är så pass viktiga och livsavgörande saker som jag nu skriver om och jag kan verkligen inte ge några garantier till dig då jag trots allt svarar genom kontakt med andevärld och  ett slags medialt seende. Det vill jag att du ska förstå men jag måste säja att inom mig så är jag så säker som man bara kan vara när man är medial och känslan är så stark att jag skulle må dåligt om jag inte skrev detta till dig därför att jag vet hur mycket det kan betyda för dig och din framtid.

Jag uppmuntrar dig till att söka svar när du känner att du orkar kring detta och vågar fråga myndigheter. Du har den rätten som hans biologiska son. Du har rätten att söka efter eventuella syskon. 

Jag hoppas verkligen att jag hjälpt dig på något sätt och glöm inte bort att våga tro mer på dig själv och att använda din inre drivkraft till att göra något bra för dig själv och andra och vara en sådan som “vågar bidra med att förändra världen till en positiv plats”…

Sköt om dig och jag önskar dig allt gott min vän! 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *