Tankeöverföring? – Fråga besvarad 2014-03-19

Hejsan Eewee och tack för dina svar!
Här kommer du att få en fråga som kan tyckas något skruvad,men det kan jag bjuda på. 🙂 Jag undrar om man kan upplev att någon fantiserar om att ha sex med en?

För ca 15 år sedan var det en trevlig kille som var intresserad av mig, men jag besvarade inte hans känslor.Det hände någon gång att jag upplevde det som att han, i fantasin, hade sex med mig. Det var en märklig känsla och jag är övertygad om att det var” på riktigt”, om du förstår hur jag menar? För några år sedan så var det jag som fantiserade 😉
Det var om en speciell man, äldre. När jag träffade honom efter att jag fantiserat om honom skämdes jag något alldeles förskräckligt mycket.

Ännu värre blev detta när han sa
“du gillar
väl omega3, sex och sånt?”
Då kändes det som att jag ville sjunka genom jorden. Har någon gång upplevt det som att han haft sexfantasier om mig. Stämmer det?

Ska man vara försiktig med vem man fantiserar om? Kanske jag bara inbillar mig att den äldre haft sådana tankar om mig?

Men jag
är helt säker om den yngre killen.
Kan du förklara vad det är som händer i hjärnan och med känslorna?
Som sagt detta känns aningen skruvat,
men jag inbillar mig att du kommer bli road av att läsa min fråga! 🙂 🙂
Kan du se om han, den äldre mannen har några känslor för mig, eller något intresse?
Ha en bra dag!

Jag ser fram mot ditt svar. Kram,
Susanne. 😉

★  Fråga besvarad 2014-03-19

Hej Susanne!
Nej din fråga är faktiskt varken skruvad  eller konstig utan faktiskt så tycker jag den är  mycket bra och aktuell och just din berättelse och insända frågeställning är något som faktiskt är något som det finns en hel del att ta upp kring och detta område är heller inte okänt för mig,snarare tvärtom.
Allt handlar om energier.
Och det handlar om olika kopplingar och länkar vi har till olika människor runt omkring oss och hur nära de befinner sig till oss som individ i vår själsfamilj. Alla människor tillhör en själsfamilj. Det är som en pyramid av släkten som hör samman med just dig och din släkt och i en själsfamilj så kan det finnas både män och kvinnor som du klickar mer med än andra och det är dessa som brukar kallas för olika karmatiska tvillingsjälar, soulmates, speglar,balansparters osv . Det är ofta dessa du sedan möter genom livet som syskon, mor, far, älskare, bästa vän,värsta vän,den som retar dig till vansinne…ja de har alla sina funktioner för att vi ska växa och utvecklas andligt.
Till detta tillkommer att vi idag lever i en ny tid med ny energi och det du beskriver är faktiskt något som kommer att bli allt vanligare i möte mellan människor. Att man uppfattar varandras tankar, känslor och att man kan utbyta sexuella upplevelser genom så kallade tantriska kopplingar genom kroppens chakra system.
Bland de som praktiserar tantra är detta du beskriver inget ovanligt utan det är så det fungerar. Man möter kanske någon online eller på allmän plats och man kan känna en dragning till den personens energi och en koppling görs mellan chakra system och hjärta till hjärta. Sedan kan båda personerna sända varandra tankar,visualiserade bilder och genom energi utbyte trots distans faktiskt uppleva det som ett fullt verkligt samlag och högst verkligt på alla sätt.
För den som har dålig självkänsla eller för den som kanske varit utsatt för sexuella övergrepp eller av olika anledningar känner sig obekväm i sin sexualitet eller i sin kropp så kan tantra vara vägen till läkande.

 

http://www.tantrakurser.se/tantra.html
Men…!!!
det finns givetvis risker med allt och man får inte glömma att det handlar om utbyte av energi !!!och när du gör denna form av energi utbyte med en annan människa så drar du på dig ALLT som den personen bär på vad gäller hälsa, tidigare förhållande och även deras sjukdomar och du drar på dig även deras sexuella kontakter och …du kan dra på dig allt som den personen har kring sig och i sig.

Det är ett enormt ansvar och när man kommer in på denna form av helig sexualitet så handlar det verkligen om att ta personligt ansvar. Inte bara för dig själv utan även för den andra du delar energi med. Och…båda bör vara med på det. Att koppla till någon sexuellt utan dess medgivande är missbruk av energi.
Detta kan tyckas vara ett lite sido spår men…. det är det faktiskt inte därför att just det du berättar är något som kommer att bli mer och mer vanligt det vill säja att människor börjar märka att deras tankar kan sändas ut…de kan manifesteras till olika händelseförlopp och tankar kan användas för att göra energikopplingar och för att ha sex med andra på det sättet jag förklarade för det du beskriver är faktiskt en form av tantra…utbyte av sexuell energi mellan två själar som sker genom att du fokuserar,tänker drömmer eller fantiserar till en specifik person och om den personen är andligt känslig så kommer den personen känna dessa riktade tankar. Men HUR mycket personen upplever beror helt på hur “andligt vaken” personen är eller…hur energikänslig man är…eller…hur nära man är den personen i sin själsfamilj…Så det är flera faktorer som spelar in varför och hur starkt man reagerar.

Det du upplever med denna äldre man…känner jag kan handla om något mer intressant…hur känner du inför att jag skriver att han kan vara en en form av tvillingsjäl till dig ?och att det därför finns dessa naturliga länkar mellan er. Jag misstänker att du kan nå honom genom att kontakta honom…inne från dig själv…pröva att sända ut tankar till honom genom ditt hjärta,inom dig och se om du får gensvar i form av bilder,tankar,röst,eller kanske till och med någon form av sexuellt gensvar. Det är nog det jag vill svara mer specifikt…först vill jag att du söker svaren genom dig själv, inne från dig själv mer målmedvetet än tidigare och med allt denna nya information i bakhuvudet 😉
Det finns egentligen mycket jag skulle kunna svara kring detta men jag känner att det blir för långt och jag måste göra ett avslut någonstans:)  Det enda jag vill avsluta med är att detta är något som kommer bli ett mycket vanligt förekommande fenomen i framtiden då allt handlar om nya sätt att visa kärlek på till sina medmänniskor och…detta är ett sätt… och att det inte alltid kommer handla om relationer utan helt enkelt ett nytt sätt att känna kärlek för sina medmänniskor. 
Ta hand om dig och fråga gärna om det är något som är oklart!

Jag vill rekommendera  dig att titta på Mel &Nicoles you tube kanal då något säjer mig att det kan finnas fler you tube klipp kring detta ämne  som du kanske kan fastna för.Det är på engelska men jag känner ändå att detta är något som jag vill dela.

 

http://www.youtube.com/watch?v=MXP0lkBmfbE

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Ett svar på ”Tankeöverföring? – Fråga besvarad 2014-03-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *