jannica vad händer med mig

hej vad händer med mig!! någon rör vid mig det blir kallt och han hon kollar på mig varför?? vad ska jag göra jag har så himmla svårt att sova någon tittar på mig när jag sover sen i min dröm så är han hon inne i drömen vem är det jag fryser men inte ute inne men ändå varmt när hon eller han rör vid mig så fryser jag letar den efter nått o vadå för nåt tacksam för svar

Hej! Verkar vara din guide som vill ha kontakt med dig. Be om namn och prata med henne nästa gång hon kommer in i dina drömmar. skickar med ett dokument som kan hjälpa dig få kontakt med din guide. Lycka till! Evy Kontakt med guide/hjälpare Jag skriver ner min erfarenhet och hur jag gör för att få kontakt med min guide/hjälpare men det finns så många sätt att göra detta på och med tiden finner du ditt sätt så detta är bara lite råd och vägledning. Innan du börjar så är det noga att läsa igenom dokumentet ett par gånger och göra de förberedelser som kan behövas. Var beredd på att det kan ta ett par gånger innan du får kontakt men det är inget ovanligt. Det kan vara bra att ha papper och penna bredvid dig då du kan skriva ner vad du sett och upplevt. Lycka till! Välj en plats där du känner dig bekymmerslös och trygg. Det kan vara ute eller inne men det är noga med att du får vara ifred. Sitt eller ligg bekvämt, armarna utmed kroppen, handflatorna uppåt mot taket/himlen. Slappna av och börja meditera, få bort tankar som inte är viktiga, koncentrera dig på vad du ska och vill göra. Du står på en grön sommaräng. Fåglar sjunger, himlen är babyblå med enstaka fluffiga moln. Blommor i alla färger växer på ängen, gräset är otroligt grönt. Dra ett djupt andetag och känn doften från ängen, söt och ljuvlig. Luften är behagligt varm och en mjuk vind fläktar dig. Se ner på dina fötter, du har skor och strumpor på dig, ta av dig dem och känn gräset kittla dina fötter. Se framåt mot horisonten, där står en stor och ståtlig ek och det är dit du ska gå. Gå på stigen som leder dig till ditt mål men ta dig tid att se alla djur och alla växter, hör alla ljud från djuren, känn värmen och känn den söta blomdoften i luften. Njut! Du ser någon som står vid eken. Gå fram till denne person, fråga efter namn, prata lite allmänt, ställ dina frågor. Se och ta vara på alla detaljer så som hårfärg, kläder, stil mm mm. När din guide vänder dig ryggen eller tonar bort är det dags för dig att gå tillbaka. Tacka din guide/hjälpare för stunden och vänd dig om och gå stigen tillbaka till dina skor och strumpor. Glöm inte att se dig omkring men se inte bakåt. Ta på dig strumpor och skor, Öppna ögonen, tänk igenom vad du sett och upplevt, skriv ner det du minns. Må bra!  Eva-Lena P Karlsson 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *