Jobb jobb jobb…

Hej igen!! Och tack så himla mycket för du svarat på mina frågor!! Uppskattar det verkligen! Nu könner jag mig jätte hemsk, men jag har en till… så klart :-s Men det är sista… i dag… lovar 😉 Står lite i ett vägskäl när det gäller jobb…( dock inte arbetslös) nu har jag möjlighet att göra en stor förändring, eller liten… Jag har fått många förslag på vad jag skulle passa med, jag brukar låta saker o ting lösa sig självt när det gäller sånt här, för det löser sig alltid!! Men jag undrar om du ser eller kan råda åt något håll…. Tack igen för de tidigare svar jag fått. Karin

Hej Karin! Du har som du säger många vägar att gå så mitt råd till dig är att sätta dig ner med papper och penna, skriv först upp vilka områden du funderar på och ta tid på dig!! Har du fler vägar att gå så gör på följande sätt: ta en väg, skriv ner positivt och negativt och här ser du din väg i livet. Känns som om du valt din väg och det är något du brinner mer för så varför inte satsa och se vart det bär hän!? Sluta inte skicka in frågor!!!!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *