Skiten – Fråga besvarad 2015-12-17

Varför är det så för mig nu att, t.ex. har jag länge velat spela lite tv spel med en som jag känner som bor många mil ifrån mig, men denne person har alltid kommit med vad jag kallar ursäkter. T.ex. att denne person hänger med några andra och spelar. Att dagen har varit grå. Huvudvärk. Problem i hemmet etc etc.

Jag har nu för andra gången tagit bort denne person från skype, x box med mera, och känner nu en ilska men samtidigt irritation och ledsenhet.

Jag är trött på att det ska bli så här, och vill veta varför denne person gör så mot mig då det fanns en tid vi va som bästa vänner.

Jag känner att jag har hamnat i skiten när det kommer till att ha vänner som jag kan göra saker med. Visserligen har jag en del från andra länder, men ingen i närheten av mig i Sverige, och jag är trött på att lida skit nu.

/mvh J

★ Fråga besvarad 2015-12-17✔ 

Hej!
Jag förstår att du är en  mycket aktiv  “Gamers”  och att spel är viktigt för dig därför att det får dig att må bra därför att du är bra på de spelen du spelar och det ger en kick till självkänslan.

Jag kan känna att du kanske behöver hitta ett sätt att finna det intresant att också vara social öga mot öga för du behöver både ditt nätverk online men också att göra saker utanför spelvärldens värld.
Jag kan inte känna av din ålder men min fundering ligger på om du inte ännu har påbörjat gymnasium  så kanske ett  “E games utbildning  “eller högskola med inriktning för just avancerad Online spel skulle vara din grej och din framtid. Det pågår så mycket intressant inom just spel utveckling och du har säkert hört talas om hur man nu inom spelteknik vill utveckla spelteknik och möjligheter att till exempel kunna spela med tankekraft… sända emotionella känslor… tanke överföring via nätverk… ja ja… skratta du… men faktum är att inget av detta är så långt bort i framtiden och spelvärlden och spelutveckling kommer bli stort även i framtiden så varför inte satsa fullt ut på online spel då det faktiskt också finns både framtid,inkomst och …. socialt nätverk med lag team om du vill bli en professionell online game spelare, med hela  jord globen som  en arbetsplats 🙂
Då skulle du också få lära dig arbeta i lag och team med andra på ett mer fokuserat sätt samtidigt som du har dina vänner runt dig i klassrummet.

Eller har du funderat på att kanske streama medan du spelar så andra kan få se dig spela och på det sättet så öppnar du upp för nya vänner och även sponsorer som kan upptäcka dig.
Det är alltid svårt att bygga pålitliga vänskaps eller kompis relationer med människor online därför att man kan  aldrig riktigt  kan veta vem som gömmer sig bakom en identitet. Och alla är inte trevliga och har inte trevliga avsikter och det finns många “skitstövlar” online och om du är online mycket och spelar så har de redan stött på den typen av människor.

Jag svarar lite allt möjligt ditt mejl även om jag har förstått din fråga.

Jag vet vara inte vad jag ska svara därför att jag har lite svårt att känna din ålder men jag vill ändå  få dig att förstå att det inte är “ditt fel” utan att du måste komma ut ur tankarna att det är ditt fel och att “det måste vara fel på dig ” därför att ibland blir det bara såhär och folk är som de är och det blir som det blir utan att det behöver vara personligt. Människor möts online och människor skiljs åt. Och det behöver inte ha ett enda dugg med dig som person att göra. Det bara blir så. 
Mitt tips till dig är att söka dig till så kallade online spel hallar där ungdomar samlas för att spela och även om du spelar själv så har du alltid andra runt dig och där kan du även ingå i lag. Och fundera på detta med högskola och gymnasium som har med online spel, spel design, e games att göra då något säjer med att det kan vara något för dig och din personlighet.
Och varför inte försöka med att ta en spelfri dag eller två och ut och ta en löprunda eller något bara för din egen skull och få den där extra positiva adrenalinkicken som kan behövas för att må allmänt bättre!
Det kommer gå bra för dig! Ta hand om dig!

 

~Life is to short to worry about stupid things. Have fun. Fall in love. Regret nothing and don´t let people bring you down~

 

 

 Och God Jul önskar vi från Spökwebben!
☆¸.•°*★EeWeeM¸.•°*☯

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *