Kan det vara så att en person är hemsökt?

Jag är ju ingen spökjägare. Men jag har viss erfarenhet utav att det spökar bl.a. i min lägenhet. Har bl.a. sett en tjej känt av en katt eller liknade i lägenheten medans jag bode här med mitt ex. Men det roligare är att nästan allt det här ha upphört efter att hon har flyttat och jag har blivit av med allt hennes gamla lump. Så min fråga är! är det så att energierna eller vad man ska kalla det sitter i olika föremål. som en person äger ellr är dom platsbunda?

Hej jag tycker din fråga är väldigt intressant därför att det du beskriver är vanligare än man kan tro.Visst kan andeväsen som fäst sig vid en plats stanna kvar.De kan även följa med ett föremål eller en möbel som varit viktig för dem(fast oftast minns de inte varför)och följa med den möbeln eller saken.Andar, men också andra former av väsen kan följa med en människa och är det av den positiva sorten fungerar den som vägledare/guide/skyddsängel men tyvärr kan en människa också dra på sig andra väsen som inte är intresserad av hur människan mår(såvida det inte är till den andens/väsens fördel).Inte heller människor runt omkring en person som har dessa energier mår bra.I ditt fall så har du ett "seende" men det du upplevt och sett tillhör inte dig."Ditt eget" har inte fått den plats de förtjänar.Du kanske borde utforska din medialitet?och samtidigt tänka på vilka människor du har omkring dig då du är känslig för andras energier negativa som positiva.Jag hoppas du fick det svar du sökte efter. mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *