Kan dom höra min önskan om besök?

Hejsan, jag undrar en liten sak om besök får bortgångna familjemedlemmar. I detta fallet är det min mamma jag tänker på. Om jag ber högt att hon skall höra mig och besöka mig och visa tecken att hon är nära mig hör hon då mina önskningar/böner?

Hej Peter! Eftersom våra nära och kära befinner sig på andra sidan på ett annat dimesionsplan är det inte alltid de direkt kan höra våra önskningar men det brukar alltid finnas någon runt oss från andevärlden som uppfattar bönen eller önskan och "går bud" till den som sökes. Jag har också märkt att det är svårare att få kontakt med sina egna anhöriga än med andras och det kan ha att göra med att man har så starka känslor,bindingar och band att man uppslukas av dessa och missar närvaro av sina närmaste. Det är oftast lättare för en obehörig medium att få kontakt och fungera som budbärare. Men visst kan du försöka! Lättast kan vara att be din mor besöka dig när du befinner dig i sömn och är i avslappnat tillstånd där du lättare kan röra dig i olika svärer. Oftast är det så man möter sina närmaste dvs genom att göra astralresor och mötas på halva vägen i andevärlden. Dessa upplevelser brukar vara så tydliga och verkliga att det finns ingen tvekan om vem man träffar. Man kan tala med dem,fråga dem saker,ta på dem,känna lukter och allt upplevs mycket verkligt. Och…när man vaknar så minns man det glasklart. Detta är det enklaste sättet att få kontakt. Annars kan jag rekomendera att du söker kontakt med ett medium som kan komunicera med din mor och som fungerar som kanal. Denne kan då få din mor att närvara som ande och du i din tur lär dig känna igen hur det känns när hon besöker dig som ande. Hon kan då berätta för detta medium på vilka sätt hon kan göra dig uppmärksam när hon är närvarande kring dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *