Kan du känna in hundar?

Hej! Undrar om du har förmågan att känna av djur/hundar?

Hej Laura! Om du undrar om jag kan kommunicera med levande djur så är det inget jag "tränat på" eller det är inte heller min inriktning.Och ett område jag inte valt att engaera mig i. Men ändå finns gåvan där. Eftersom JAG upplever att djur "läser av mig" så talar jag alltid direkt till djuret istället för att fråga dess matte eller husse. Jag har alltid haft känslan av att vi människor underskattar djur och dess sinnen.Och visst har jag upplevt att djur förstår och förmedlar åsikter/känslor,många gånger. Tex mötte jag en för området känd herrlös katt som var känd för sin ilska. Jag frågade honom/katten helt sonika en dag om han ville följa med hem.Det blev lite lusigt när katten jamade och sedan utan problem följde mig ngr steg framför i ca1,5 km dit jag bodde. När han väl kom in och fått mat lade han sig i min säng och då blev jag arg och sa"ska du sova i min säng ska du ta mig fasiken bada!" Mera lustigt blev det när katten följde mig in i badrummet,tålmodigt lät mig både schamponera,klippa klor,tovor och fick bada och slutligen kamma honom utan ett pip av missnöje!(en norsk skogskatt som varit herrlös i 8år efter dösdfall av en äldre ägare som bodde i ett hus i skogen i området, enligt polisens uppgifter). Sedan gick han fram till min säng och jamade och tittade på mig och jag sa" ok nu får du sova där".Den katten bodde hos mig sedan i flera år. När folk i omgivningen hört historien om hur han följt mig hem och allt trodde de jag skämtade då katten var "tokig". Med detta vill jag säja att om man bara lyssnar och talar direkt till djuret så finns där kommunication.Det behöver man inte vara medial för att uppleva. Däremot när djur avlidit kan jag se dem och mycket lättare "få deras tankar" men då finns oftast ngn form av naturväsen som vakar över djuret tillhands för att förmedla budskap. Din fråga är bra för om jag ska vara helt ärlig så har jag inte tänkt på om jag kan prata med djur/känna av dem eller hur det fungerar.Det är en naturlig del av mitt liv.Djur är för mig också ett utmärkt sätt att "hålla koll på aktiviteten hemma" dvs har jag fått in tex ngn ande som jag missat/varit ouppmärksam på varnar de mig tydligt. Ska fundera på den saken mer ingående. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *