Kan inte förstå =)

Hej igen =) Jag kan inte förstå en sak. Hur kan du se vad som kommer hända? Men på tanke på att du ser min framtid genom att se mitt namn. Det finns ju en massa Josefine i Sverige. Men kan du inte säga lite hur jag ser ut och lite om mig? =) Eller ja det du får fram =) Ha det bra =) Kramar Josefine

Hej Josefine! Hur du ser ut har jag lite svårt att se men du är en pigg tjej som har ganska många kill- och tjejkompisar. Du skrattar mycket och ofta men du kan bli ledsen när du ser en sorglig film. Du har tankar på en speciell kille och jag tror han går i din klass eller i en parallellklass. Du är en frisk fläkt som far omkring på olika möten med kompisar men ibland vill du vara själv och ha egentid. Något av det som stämmer? Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *