Min make-Fråga besvarad 2014-05-12

Hej Eewee!
Jag tackar för dina tidigare svar, de känns helt rätt. 🙂
Nu har jag ännu en fråga till dig,de tar visst aldrig slut! 😉
Denna fråga handlar om min man. Vet inte om det är en fråga för dig, men jag chansar. Det är inget lyckligt äktenskap som jag lever i.
Intuitivt så kände jag ett”nej”
inom mig när jag träffade honom, men jag trillade ändå dit på honom… blev vanvettigt förälskad i honom.
Vi har verkligen haft våra upp och nergångar och jag känner mig inte särskilt älskad av honom.
Saker har hänt, som sårat mig så. Känns som han tagit död på så mycket av min kärlek till honom. Dessutom tror jag att han har varit otrogen mot mig, vilket han
förnekar, men i magen känns det som att det jag tror, är rätt…Jag undrar om det handlar om karma eller om vi mötts för att jag (och kanske även han?)
ska lära
sig något?
Mina tankar går även i den riktningen att vi
kan ha levt tillsammans eller träffats i något tidigare
liv . Kanske du kan se hur det stämmer?

Fråga besvarad 2014-05-12

Hej !

När jag känner in och uppfattar den energi som finns mellan er,inom er och runt dig och din make så kan jag känna att det karmatiska i eran relation ligger i att du som individuell person behöver lära dig att lita på en annan person som uttrycker sina känslor för dig och i detta fallet din man därför att mycket av det du upplever som negativt ligger i dina egna känslor och emotionellt bagage som du bär inom dig från barndomen/ något i  din ungdom som hänt,  som färgar hur du uppfattar hans känslor mot dig. 

För vet du vad jag känner och uppfattar från din man energimässigt… jag känner en man som fortfarande älskar dig till vansinne men… han har  mer eller mindre gett upp för du har redan bestämt att han inte älskar dig längre…. Om du rannsakar dig själv riktigt riktigt djupt… så…. och faktum är att jag kan faktiskt inte känna att din make har varit otrogen utan jag känner att i detta fall måste du  nog lita på hans ord då denna känsla som du har fått inom om otrohet också kommer just från detta emotionella bagage som ger dig lite svårigheter att tolka din mans emotionella känslosignaler som han sänder ut till dig.

Man kan säja att ni två hamnat i o synk med varandras energier och de mesta av detta har uppstått på grund av misstänksamhet mot varandra och att den ena inte blir trodd och den andra vägar tro… ser du paradoxen och vad som blir det karma ni båda behöver lära er i relation till varandra. Ni är vad som brukar kallas “karma soulmates” som möts liv efter liv i olika former och konstellationer och det är så ni bestämde att det skulle vara under era liv på jorden. Ibland möts ni som syskon, ibland som vänner,ibland som släkt , ibland som älskande, bland som gifta men ni möts liv efter liv efter liv och så kommer det fortsätta tills ni lärt er det ni båda ska lära er . Ni blir inte av med varandra…:) än på några liv.♥

Jag skulle vilja ge dig rådet att våga tillåta dig själv att blir som nyförälskad i din man… släpp alla misstankar om otrohet och allt tjafs och bara älska honom för den han är och bli lite vild och galen och hitta på något som du vet att han kommer uppskatta… … …

Du kommer bli förvånad hur snabbt era energier kommer ändras och med lite ansträngning så kan ni komma i synk med varandras energier igen och bli som nykära….

Våga.

Våga vara lite halvgalen 🙂

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *