Kan jag känna av det?

Hej! Jag har vart med om mycket märkliga händelser. Men vissa saker sitter kvar starkt hos mig. När jag var mindre brukade jag ta hand om ett litet lamm som var väldigt sjukt, jag matade honom med nappflaska och var hos honom varje dag. Vid ett tillfälle i skolan under denna perioden, kände jag mig väldigt yr, det kändes som att någonting drog förbi mig och det snurra till i hela kroppen, direkt efter det tänkte jag direkt på detta lilla lammet. När jag kom hem och skulle hälsa på fick jag veta att han hade dött. Min första häst dog för några veckor sedan, jag hade inte tänkt på honom alls på jättelänge, vi hade sålt honom för länge sedan. Men jag började falla i gråt runt 11,30 en helt vanlig dag, jag bara grät och grät, det ville inte ta slut. Men sedan samla jag mig och fortsatte med det jag gjorde, inget mer med det. Men lite senare på kvällen fick jag ett mejl av min kompis att min gamla häst dött runt 11.00 samma dag… Så jag undrar, hur ser du på detta?

Hej! Jag ser att du har ett starkt band till djur och det är inte konstigt egentligen då du har ett hjärta som slår för djuren. Du är en djurmänniska helt enkelt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *