KAN JAG TA KONTAKT??

Hej där igen spökwebben! Nu undrar jag över en TILL SAK…hehe… Jag känner av massa andar hit o dit…fram o tillbaka…men aldrig närvaro av min farmor…som snart gick bort för 2 år sedan….hur får jag kontakt med henne?? jag har drömt om henne,men tror att det kan vara psykiskt…av att jag saknar henne…. Tack jimmy!!

Hej Jimmy! Det är inte säkert du kan få kontakt med din farmor om hon är på andra sidan eller tom har gått vidare med sin "nya tillvaro". Jag brukar inte söka upp andar som kommit till andra sidan för att visa min respekt för dem och deras nya tillvaro,men däremot kan de söka upp mig. Oftast brukar andar som är på andra sidan kommunicera via drömmar och kan visa sig väldigt tydliga, där i "drömmen". Det är inte alls säkert att det är en dröm du har, utan det kan mycket väl vara så att du besöker henne astralt på andra sidan,eller att"ni astralt möts på halva vägen" osv. Nästa gång du befinner dig i en sådan "dröm" så försök se om du kan bli medveten i drömmen/under tiden du drömmer, om var du är,vad som säjs och försök ställa frågor. Är du i en vanlig dröm kan du inte "styra dig själv" men är du på en astralresa kommer du bli förvånad över hur lätt det är att styra tankar,läsa skyltar,ställa frågor och förflytta sig mellan olika platser. Innan du går och lägger dig kan du försöka tänka intensivt på din farmor och se om det leder dig till en astralresa till henne. Ett annat tips är att du besöker ett medium som ägnar sig åt seanser och som kan få henne att komma från andra sidan. Anledningen till att jag inte brukar "dra fram andar" från andra sidan är att man aldrig kan vara riktigt säker på vad/vem som dyker upp och utger sig för att vara en person. Är de väl på andra sidan gläds jag över att de funnit ro och "påbörjat sin nya tillvaro" och släppt alla bindningar till sitt liv på jorden. Sedan om de dyker upp eller framträder så är det oftast i samband med viktiga frågeställningar. Jag ser det som ett "gott tecken" att hon inte visar sig, för det betyder att hon inte har bindningar som håller henne kvar utan hon har gått vidare. Även om hon ibland finns vid din sida så kanske du inte känner av henne pga att hennes energi är "renare", än om det är en ande som inte varit på andra sidan och vänt. Du kan mycket väl ta dina drömmar mer på allvar och även försöka testa om du kan "kontrollera dem". Innan du ska lägga dig,pröva med att bestämma dig för att "inatt ska jag besöka farmor" och se vad som händer.Ibland krävs det ett par gånger innan man lyckas. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *