Vad är det som händer?

Jag är sambo sedan 10 år tillbaka och det var kärlek för första ögonblicket för båda och vi har haft det helt otroligt bra tills i augusti när hans mamma dog (hon dog snabb i Februari). Han har ett barn från tidigare äktenskap.Han är nu 14 år enda barnet. Jag har tre … Nu har min sambo sagt att han har inga känslor för mig och vill bo med sin son, vill att jag skall flytta, det var som att få en snyting. Jag vet att han älskar mig och jag vet att vi skall leva resten av våra liv tillsammans ..Hjälp vad är det som händer?

Hej Anneli! Din man genomgår ett känslomässigt kaos. Det fanns redan innan vissa känslor han inte velat hantera eller ta tag i och sedan i samband med sin mors död så kom allt rasande över honom i full fart. Jag kan uppfatta att han behöver tid. Tid med sig själv och sin son.Ge honom denna tid men finns ändå kvar som "tyst stöd" vid hans sida,även om det betyder att han inte vill att ni ska bo under samma tak. Han behöver rannsaka sina känslor från grunden för allt och alla nkl till dig. Det är vad detta handlar om.Ge honom andrum och tid. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *