Kan jag tala med djur?

Min mamma var till en sierska för några år sedan och sierskan berättade att hon såg tre barn var av den äldsta skulle ha förmågan att tala med djur.(jag är då den äldsta) Hur menar hon? Kanske du kan vidare utveckla lite?

Hej Hanna! Hon menade att du har en känslighet att "känna" av hur djur mår.(glöm inte att människan också anses vara ett däggdjur…)Man kan ju "tala" med djur på olika sätt.Har du funderat på tex vetrinäryrket? Jag känner inte att hon menade att du ska sitta och "prata" med djur och sedan förväntas förstå vad de säjer utan detta handlade mer om att du har möjligheten att utveckla din känslighet till djur,känna av hur de mår,vad de behöver osv. Jag känner också att detta är ngt som ligger mera i framtiden.Kanske kommer du jobba på en djurpark ngn sommar eller hos en vetrinär.Det här är något som kommer visa sig längre fram i livet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *