Kan man bli synsk mot sin vilja, eller?!

Ställde nån fråga här i somras, typ i Juni var det, men iallafall….. Jag har, asså bara på senaste tiden "upplevt" masssa konstiga saker, eller, ske man säga upplevt? Aja, iallafall. Tex några dagar innan julafton förra året var jag, mamma, morfar och pappa och handlade, helt plötsligt så "såg" en sak framför mig och tänkte "Oj, jag har fått mail nu!" Sen, när jag kom hem och tittade i min inkorg så hade jag fått mail! Det började typ i Augusti, September. Är jag knäpp? Eller kan man bli synsk mot sin vilja kanske? Nu händer det hela tiden och jag tänker ungefär såhär numera "Nej, inte riktigt än, men jag ska kolla mailen efter klockan nio i kväll, då har det kommit….." Och då har jag rätt också! Brukar liksom "se" varje gång jag har fått mail, faktiskt. Och för ett par dagar sen kollade jag på film, plötsligt började jag tänka "Det blir en bilolycka nånnstans, kanske neråt Skåne, Smålandhållet" Och igår såg mamma det på nyheterna, alltså nyheterna på internet, att en kvinna har dött i en bilolycka nere i Vetlanda i Småland, jag hoppade till då, liksom! Jag har även "sett" några andra saker också. Dom hade i och för sig redan inträffat, men jag har aldrig hört talas om de sakerna, förrän jag "såg dem", men rätt hade jag! Tillexempel så såg jag en bilkrasch i Boulevard, ni vet i Los Angeles, slog upp det sen, och det var rätt! Lindsay Lohan hade kraschat me sin bil i Boulevard i Los Angeles! Och även en flygolycka mellan Sverige och Ryssland, plus en bilolycka i Uppsala, allså där jag bor!!!!! Konstigt? Eller vaddå? Drömde även att jag var i min brorsas lägenhet och skulle hämta nåt på vinden där (han bor i ett "pyttelitet höghus", typ). Men iallafall, i drömmen sa han "Det är tredje dörren till vänster som du ska öppna!" Dagen efter var vi hemma hos honom och fikade, då bad han mig och mormor att gå opp till vinden och hämta lite prylar tilll honom, och mormor frågade: "Vilken dörr är det då?" Då svarade brorsan: "Tredje Dörren Till Vänster….." Jag tänkte precis säga det han sa, fast jag hann inte göra det. Åter igen, så hade jag rätt! Jag var inne på WWW.UPPLYSNING.SE för några dar sen, bara på kul lixxom, och tänkte då såhär "Det måste finnas en Charlotte Stenström någonstans härinne!" Och det fanns en Charlotte Stenström! Har även upplevt massa annat sånt, men orkar int räkna upp precis allting…. Men, alltså, kan man bli synsk bara såddär, eller? Det verkar lite så för mig, och vissa bara tror att jag fantiserar, trots att jag är 19, snart 20 år! Hjälp mig, snälla!…….

Hej Emmah! Ja du… jag har inte mött många synska eller medium som önskat sig vara medium eller liknande.Snarare tvärtom. Det är oftast något som kommer med födseln och sen handlar större delen av livet om att acceptera det som antingen ses som en förbannelse eller en gåva. Jag tror helt enkelt du får acceptera att du har en viss öppenhet och kan känna på dig saker och att det kommer fortsätta vara så resten av ditt liv även om dina upplevelser kan komma att variera. Se det som en spännande utmaning! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *