Varför kan jag inte se min döda mor?

Jag har en fråga , de har hänt att jag har sätt , hört och kännt konstiga saker om ej går att beskiva. Jag har sätt en "spöke" , och min fråga är , om jag är nu så kapabel att se spöken varför kan jag inte se min döda mor?

Hej Anna! Det ligger en viss skillnad i att kunna uppfatta spöken dvs andar som inte varit på andra sidan och vänt. De befinner sig ofta i vår närhet och "stör" med olika fenomen och är därför "lätta" att märka av om man är öppen ,men även annars också beroende på hur tydliga de är. Däremot avlidna andar på andra sidan känner vi inte av eller känner av eller "ser" på samma sätt, då de är upptagna i ljus och kärlek och "lever i en annan svär" där alla bindningar är kapade till det liv de haft på jorden och till sina anhöriga. Det är en förutsättning för att de ska kunna fortsätta utvecklas på andra sidan och inte hållas kvar av anhörigas känslor av bla saknad och sorg. Dessa andar känner vi endast av OM de besöker oss av någon anledning. För att söka dem på andra sidan bör man ha kunskaper inom området.Det handlar också om att visa respekt för dem på andra sidan. Om du vill ha kontakt med din mor kan du ta kontakt med ett seriöst medium som försöker kontakta din mor åt dig.Denna kan skapa en "kanal" mellan dig och din mor som du sedan kan använda för att få kontakt med henne på ett säkert och tryggt sätt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *