Känslan av att kvävas

Hej igen! Jag kände den kvävande känslan i mitt eget hus. På vår altan mellan dörrens ingång från altanen intill vår matsal. Mannen från ett annat århundrade har jag känt av vid ett slott vid namn Hönsäter. Jag tror även jag haft påhälsning av honom hemma i huset, jag såg honom exakt på samma plats ståendes, där jag fick den kvävande känslan. När jag fick "besök" av mannen blev stämningen/känslan oerhört NEGATIV. Detta skedde innan jag fick min kvävnads känsla. Jag tror att hans namn var/är Bengt von hoftsen?

Hej! Han har fäst sig vid dig och han anser och tror att du kan hjälpa honom över. Försök med detta och klarar du det inte hör av dig. Skriv din gamla fråga så jag vet vad det handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *