vålnad i huset

Jag låg i min säng och sov men när klockan va ungefär runt 1 på eftermiddagen jag vaknade till och kollade rakt framför mig på sidan av sängen och ser nått som en ljus skuggad figur den påminde om en bödel när jag kollade på den så började det att tjuta i hea huvudet jätte högt och det bev som en konstig kännsla att jag sögs mot den men jag kämpade emot och rätt va det va så va vålnaden borta. vi har länge haft problem med att det spökar men lampor och sånt men jag undrar om det är farligt och vad det va som hände. väldigt tacksam för hjälp då jag är skräckslagen

Hej! Känns som om ni har en galgbacke eller en gammal avrättningsplats i er närhet. Kolla upp om det finns någon och om den ligger nära. Hör av dig när du vet mer då kan jag gå vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *