kaos i mitt liv

hej ewy nu var det länge sen jag skrev till dig undrar ännu om min vita katt som jag inte hört något om han har varit borta sedan den 20/11 2009 från hallonbergen om han ännu finns ilivet ock kommer jag träffa någon vän ? eller är jag dömd till ensamhet ock kommer jag få bättre ekonomi.kram från eva.

Hej Eva! Din katt finns i din närhet och han har det bra! Din vän kommer in i ditt liv. Försök tänka positivt så du skickar ut bra "energi och signaler" vilket man inte gör när man känner sig negativ. Hur svårt det än verkar vänd det negativa till det positiva och sprid ljus och glädje omkring dig vilket får andra att dra sig till ditt ljus och dig! Innan året är slut känns det som om din ekonomi blir bättre. KRam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *