Svart skepnad

hej, När jag var yngre var jag med om många oförklarliga händelser. Jag Kunde tex förutspå att det skulle ringa på tel & vem det var som ringde. Likaså om det ringde på dörren. Såg också ofta en svart skepnad, ibland stå brevid min säng på kvällarna, men jag kunde även se "honom" sitta i våran fåtölj mitt på dagen. Drömdeofta mardrömmar då i den lägenheten. Min fråga är om denna skepnad fortfarande besöker mig & vem det är, ond eller god? Kan det vara så att denna skepnad ger mig dåliga energier/dåligt mående,jag känner mig ofta nerstämd & inte alls lika pigg & glad som jag varit tidigare. Hur renar man sig själv & sitt hem på dålia energier? Mvh/ Linnea

Hej Linnea! Den mörka gestalten är någon som du levt med i tidigare liv och det känns som om ni är knutna till varandra som fånge och fångvaktare och Frankrike- franska revolutionen kommer upp. Det finns mer att skriva om men jag kan inte göra det här då jag har fullt upp just nu men ge mig en vecka att få undan de andra svaren och jag kanske kan ge dig mer detaljerade svar. Har ett dokument som kan hjälpa dig rensa hemma- skicka mail om rensa hemma och jag skickar dokumentet så snart jag kan men det kan dröja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *