kärlek o andlighet

Hej! Sen ett tag tillbaka lever jag ensam med mina barn. Det har varit ett rörigt år för oss och jag har fött en liten pojke. Hans pappa har inte varit någon närvarande men hälsade på oss för en vecka sedan. Detta har tagit väldigt hårt på mig. Vi ska snart flytta till ett nytt boende och jag hoppas att detta kan ge mig tillbaka glädjen i vardagen. Jag undrar om du kan se hur våra liv kommer bli nu och om jag har någon skydds ande vid min sida och isåfall vem denna är? tusen tack på förhand!

Hej! Du har haft ditt helsike och nu är det din tur att få må bra och finna dig själv. Iom flytten får du nu chans att bygga upp något eget och bra, rensa ut det gamla och ta inte med dig gammalt till ditt nya boende utan tänk nya fräscha tankar! Se detta som en ny chans för dig att bygga upp ett tryggt liv för dig och barnen. Kärleken kommer till dig men skynda långsamt! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *