vad var det?

Jag har några frågor om saker som har hänt i min gamla lägenhet i somras. Både min mamma och jag har sett ett manligt/pojkeansikte vid mammas sovrumsdörr och detta skedde oftas på dagen. Vem var det och vad ville han? En annan grej som skrämde livet ur mig var när jag satt ensam hemma vid vår bärbara dator. Jag satt i köket som vanligt och spelade lite och så. Helt plötsligt kommer det ett ljud som låter som om en förvrängd mansvrål från datorn. självklar blev jag rädd men började trycka ner allt från datorn men minget hjälper och tillslut stänger jag av den. Men vrålet fortsätter några sekunder efter jag stängt av den. Jag springer ut i mitt rum och hoppar upp i min säng och samtidigt som jag hoppar upp i min säng så kollar jag mot dörren och då ser jag en mörkskugga som sveper in i mitt rum och då brast det. Jag springer ut i från lägenheten och väntar på att mamma kommer hem. Allt var lugnt när vi kom in igen. Datorn var det inget fel på. Efter det här har man bara känt att någon kollar på en eller följer efter än Vem är det och vad ville dem?

Hej! Jag behöver veta lite mer om stället ni bodde på. Kanske jag kan få fram något men kan inget lova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *