Katt?★ Fråga besvarad 2013-09-10

Jag har sen 2 månader tillbaka vid 3 tillfällen sett i ögonvrån när jag sitter vid köksbordet att en katt går förbi mig och upp och sätter sig i fönstret, när jag vrider på huvudet och tittar så finns det ingen katt där, trodde att det var nån synvilla eller inbillning så tänkte sen inte mer på det, men för nån vecka sedan säger min dotter att det såg ut som en katt som gick förbi henne när hon satt på samma plats jag satt på. Sa då till henne att jag med sett den men trodde det var inbillning, så nu har vi båda 2 sett det katten på samma ställe, nån som vet va det är för katt och varför den kommit hem till oss?

Hej Pia! Är det den tiger randiga grå katten du menar eller den svarta katten med vit fläck på sidan? Jag ser nämligen två katter som springer utanför ditt hus.Eller den tiger randiga grå katten brukar hoppa upp på något som ser ut som ett fönster bänk fast på utsidan av köksfönstret,,,nåt sitter den på men vad det är kan jag inte svara på men den kan på det sättet se in genom köksfönstret.Den andra svarta katten med vit fläck den brukar gå genom en slags hall och sedan ut genom en dörr och tillbaka in genom en mindre garderob och så samma runda igen. Ja du…vad kan dessa katter vilja? Tyvärr kan jag inte kommunicera med dem,bara bekräfta att jag ser dem och hur de rör sig och att de nog inte är levande ;).Du har fått dig ett par egna hus tomte katter som verkar trivas att hålla sig runt er och det är alltid positivt när djurandar söker sig till människor.Det tyder på en lugn atmosfär och ett harmoniskt hem då djurandar brukar ha en förmåga att dras till människor som utstrålar lugn och ro,harmoni,empati. 🙂 ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *